Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐURĐEVAC

Majci, ocu i baki prijetio da će ih ubiti ako mu ne daju novac

Policijski automobil
Patrik Macek/PIXSELL
02.03.2021.
u 21:49

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo optužnicu protiv 42-godišnjaka zbog prijetnje. Okrivljenog 42-godišnjaka tereti se da je u prosincu 2020. godine u obiteljskoj kući u selu pokraj Đurđevca u više navrata prijetio svojoj 66-godišnjoj majci, 69-godišnjem ocu i 97-godišnjoj baki da će ih sve ubiti ako mu ne budu davali novac.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Koprivnici usvojilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
00:35 03.03.2021.

Majci, ocu i baki prijetio da će ih ubiti ako mu ne daju novac, jadnik i u prfavu je koliko sam čitao ostale komentatore znaju da jr ovaj apsolutno u pravu i pošten nije ih ubio samo im je to to tako obečavao.. -dok su oni to vidjeli kao prijetnju . Naime sad je on trebao da krene kod kamatara= krivaca , Znamo da mu ovi nedaju novac znamo da mu niti jedna banka neda novac a on hoće i hoće . da ga nisu zatvorili on bi #učinio dobro dijelo po stavu večine mnigih Htrvata# jer bi potom ubio one koji bi mu kroz moljrnje i prijetnje posudili novac. A kada bi pitali smo za novac i jkanate saa deviznom kluzulom = krivci - Kamatari bi dobili metke u čelo .. Banke to mogu ali njih pucaš u zgradu ne ubiješ nego odeš u zatvor samo i sramotiš se. A kad Kamatara središ ima ih 90 % gnjida koji znaju da je imao pravo ...Jer oni to nisu učinili nego su o rali vratiti dug . Što nije pošteno jer su tako odgajani ne da ne veačaju nikad niti rođenoj majci a ne kamataru ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije