Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Majci Dragici pozlilo kad je doznala za ubojstvo

24.10.2008.
u 02:23

Kroz prozor kuće roditelja ubijenog nakladnika Ive Pukanića u Kurilovečkoj ulici u Velikoj Gorici odzvanjali su sinoć krici neutješnih roditelja Mije i Dragice Pukanić. Gospođi Dragici pozlilo je kad je doznala za sinovljevu smrt, pa je intervenirala i Hitna pomoć. U dvorištu kuće okupila se rodbina ubijenog Pukanića.

– Baki (Pukanićevoj mami, nap. a.) jako je loše... Shvatite nas, nije nam do razgovora – rekla je plačući nećakinja poginulog nakladnika. Prijatelji, rođaci... obitelji Pukanić nedugo nakon atentata na Ivu Pukanića stizali su u Kurilovečku ulicu kako bi izrazili sućut. Nikome nije bilo do razgovora... I susjedi Pukanićevih u Kurilovečkoj ulici sinoć su spontano izašli iz svojih kuća i ispod glasa komentirali najnovije ubojstvo na zagrebačkim ulicama.

– U šoku sam. Nisam mogao vjerovati kad sam čuo da je ubijen. Pukija sam poznavao od djetinjstva. Što smo sve zajedno prošli... U djetinjstvu smo maštali o novim modelima fotoaparata, baš smo bili dobra klapa... – rekao nam je potreseni Aleksandar Božić, vlasnik i glavni urednik Glasnika Turopolja, lokalnog velikogoričkog mjesečnika.

I ostali stanovnici Velike Gorice potreseni su zbog najnovijeg zločina. Ivo Pukanić rodom je iz Turopolja, a u svojim je tekstovima često isticao Veliku Goricu kao svoj rodni grad.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije