Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mailovi s nečim što “budi najniže strasti”

Nezamislivo je da premijer svoju desnu ruku nije pitao ono što je mjesecima pitala cijela nacija: Martina, dobro, pa tko je pisao lex?

Komentari 17

MA
mar06mir
00:10 18.05.2018.

U VL niti rijeci o prikupljanju potpisa za referendum. Jadno i bijedno, zaista!

VL
DU
Deleted user
09:15 18.05.2018.

Sve stoji što je napisano i sigurno je neke stvari trebalo drugačije napraviti. Ali s obzirom da je u Hrvatskoj još uvijek "zločin" biti uspješan i dobrostojeći poduzetnik ili stručnjak te da većina naroda, dobar dio medija i oporba mislee da bi svatko osim njih trebao raditi za državu kao volonter možda se malo zastranilo i htjelo biti manje transparentno, što je bila greška od strane Dalićke. Znači u redu je da Bulj, Grmoja, Saucha itd. dobivaju mjesečno 15.000,00 kuna te da koriste ostale povlastice kao što su stan, besplatan prijevoz i parking te prehrana u Saboru po cijeni studentske menze i kur.a ne znaju niti rade, a da neko ko može raditi za J.P. Morgan ili neke druge svjetske banke i financijske ustanove ne smije naplatiti svoj rad. Nećemo mi daleko s ovakvim "živozidskim" ili "mostovskim" da ne kažem "sdpovskim" načinom razmišljanja.

VL
DI
Diesel
21:53 18.05.2018.

Opaaa,....prvo onaj Raspudic, pa sad Hristos Ivano lagano napadaju Plenkovica. Ocekuje se jos Ivkosic Turbo, a mozda i Ivankovic ako dobije dozvolu od precednice? Sumnja se da je Karamarkov lagano uklizao e-mailove i pokrenio ovaj dernek? Znaci li to da se desnica ADZ-a udruzila u napadu na Plenkovica?

VL
DD
ddh
10:24 18.05.2018.

I opet jedan t.zv. "novinar komentator" komentira nesto o cemu nema pojma i pritm manipulira i laze. Cinjenica je, da je nakon sto je postavljen za povjerenika gosp. Ramljak izabrao savjetnicki tim. Cinjenica jest i to, daje kooptiranje u tim onih koji su vec poznavali materiju i bili involvirani u sve probleme, a u koje je Ramljak imao i povjerenje, poptpuno ispravna odluka. A cinjenica jest i to, da je iz istog razloga Alix&Partner izabrao podizvodjace, jer su vec bili u srzi meterije i nisu trebali krenuti o pocetka. I ta odluka je ispravna. Pa nisu za savjetnike i podizvodace mogli ili trebali biti izabrani glupi novnari ili Marasi i Sincici. A cinjenica jest i da je Alix&Partner s tim podizvodjacima dogovorio cijenu njihovog rada, jer ih na kraju krajeva i on placa i da za to nije trebao i nije nikoga u vladi niti pitao. I tu nije nista sporno. Da je Alix&Partner doveo sve podizvodjace iz Amerike ili Evrope, cijena bi bila jos i veca, a odradjeni posao vrlo vjerojatno sporiji i mozda i losiji, nitko danas nebi govorio o nekakvim malverzacijama, jer tih niti nema. Ali kad se pojavljuju hrvatski strucnjaci i zarade dobro i nesto manje nego sto bi zaradili Amerikanci, jal i zloba pecinskih Hrvata se dizu do osijanja, pa tako i kod tih t.zv. "novinara" kojima je prebrojavanje stada od ca 100 ovaca krajnji strucni i intelektualni domet. A na forumu komentiraju stvari oni koji nisu u stanju cistiti ulice.

VL
DU
Deleted user
11:57 18.05.2018.

što da pita... pa ona mu je desna ruka, nije za vjerovati da lijeva ne zna što radi desna ruka ...

VL
BI
bikica7
23:03 17.05.2018.

Martina Dalić nema veze s HDZ-om, ona je puno bliža lijevo-libetalnim krugovima i samo joj je klijentilistički interes važan. Koloko su naivni i jadni vidi se kada dopuštaju da ih notorni index šamara.

VL
MA
Marko1337
13:52 18.05.2018.

U interesu je svih aktera Agrokora, hrvatskog naroda da Agrokor i svi sudionici ostanu na površini , samo je komunjarama, mostu, zidu i ostaloj jugo bagri u interesu da Agrokor propadne. Ta gamad samo na strvinama vidi svoje prilike, zato su se i ujedinili sa kriminalcem Todorićem

VL
BI
bikica7
20:59 18.05.2018.

Znao je Plenković da je Dalićka bila uz Švaljkiicu i novčano pomagala stranku Pametno.Njega to nije smetalo jer dijele isti svetonazor.Pitanje je samo da li će to članovi HDZ- a beskonačno tolerirati.

VL
Avatar MK
MK
14:15 18.05.2018.

Plenkovicu je bolje ne praviti nekakve dugacke planove... Plenkovic je politicki mrtvac... Samo jedna jedina stvar ga jos drzi na vlasti - a to je "nagodba" - a onda siroko mu polje... HDZ ima i skim i kako smjeniti Plenkovica - samo sa njim bi i par drugih bolje onda odmah uzeli sesir sa vjesalice... Plenkovic je do poslje "nagodbe" samo jos v.d. (vrsitelj duznosti) - nemoze se vise prirodno nasmijati nit on nit Bozinovic koji je sinoc knedlu za knedlom gutao.

VL
KS
Ksantipa
11:09 19.05.2018.

Nemam namjeru braniti premijera, niti umanjiti njegovu krivnju u svemu oko Agrokora. Iskreno, budimo realni, ne može on uvijek sve znati i imati pod kontrolom. Bezgranično i bezuvjetno je vjerovao osobi koja ga je "nasanjkala". Njegovi protivnici u HDZ-u suu ovo jedva dočekali, da ga maknu, upravo zbog toga bi trebao ostati, presložiti koaliciju i vladu. Sad mu se opet priprema jedno drugo nasanjkavanje u smislu neophodno potrebne suradnje usustavljivanja i kompromisa. Mislim da to kuži i on sam.

VL
KE
kekecrekec
09:06 19.05.2018.

Kamenjarci ga orkestrirano napadaju jer im ga je metnul vec nekoliko puta onak momacki, ovaj pokatoliceni isto kak i raspdudic-mars natrag u bosnu rosnu tam vodite svoje politike ne ovdje -tu bumo mi pravi hrvati to delali, napred plenki, razj...... ovu pokvarenu kliku!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.