Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motiv nepoznat

Mahao nožem i izbo 10 osoba na Beer Festu u Beogradu

beer
Marko Mrkonjić/Pixsell
20.08.2011.
u 11:36

Troje posjetitelja zadobilo je teže tjelesne ozljede, a njih sedmero lakše. Svi ozlijeđeni zbrinuti su u bolnicama, a njihovo stanje je stabilno.

Najmanje deset osoba ozlijđeno je kada ih je u noći s petka na subotu na beogradskom Beer Festu nepoznata osoba izbola nožem. Troje posjetitelja zadobilo je teže tjelesne ozljede, a njih sedmero lakše. Svi ozlijeđeni zbrinuti su u bolnicama, a njihovo stanje je stabilno. Motiv napada još nije poznat.

No, to nije konačna brojka ozlijeđeih jer iz beogradske hitne pomoći trvde da ih je bilo najmanje 18 jer su neki zbrinuti na mjestu događaja, javlja agencija Beta. Ostalih osmero posjetitelja ozljede je zadobilo u raznim drugim okolnostima.

Na 25-godišnju stranu državljanku pala je zaštitna ograda zbog čega je ona zadobile ozljede kralježnice i vrata. U padu ograde ozlijeđen je i 30-godišnji muškarac.

Nepoznate ozljede zadobio je i 20-godišnjak koji je oko 2 sata ujutro pronađen s ranom ispod desnog oka, posjekotinama i velikim brojem hematoma. Jedan njegov vršnjak potražio je pomoć zbog teških ozljeda glave dok je 35-godišnji muškarac izboden oštrim predmetom.

Na festivalu je oko 2.30 izbila u masovna tučnjava u kojoj je ozlijeđen 34-godišnji muškarac koji je s prijelom nosa i kontuzijom glave prevezen u bolnicu. Ozljede je zadobio i 25-godišnji mladić, ali on je odbio liječenje.

Ključne riječi

Komentara 36

JS
ja sam gladan
02:09 22.08.2011.

Kaj se tu pjenite. Mahanje nožem i klanje je ionako nacionalni sport \"komšija\".

RO
rogi05
12:57 20.08.2011.

ništa novo primitivizam i divljaštvo s \"one\" strašne strane Dunava

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
12:06 20.08.2011.

I oni nama seru nesto o gostoljubivosti....pijani propalitet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije