Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA JADRANU SUNČANO

Maglu i tmurne oblake u unutrašnjosti zemlje popodne će zamijeniti sunčana razdoblja

magla, snijeg, promet
Nikola Cutuk/PIXSELL
27.01.2017.
u 07:31

Najviša dnevna temperatura između -4 i 1, te uglavnom od 7 do 12 Celzijevih stupnjeva na obali i otocima.

U unutrašnjosti niski oblaci i mjestimice dugotrajna magla, a poslijepodne se očekuju sunčana razdoblja. Na Jadranu pretežno ili djelomice sunčano, prognozira za petak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

 Vjetar uglavnom slab, no uz obalu još u ujutro ponegdje umjerena bura, a u unutrašnjosti poslijepodne jugoistočnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između -4 i 1, te uglavnom od 7 do 12 Celzijevih stupnjeva na obali i otocima. 

Sutra nas očekuje slično vrijeme. U unutrašnjosti veći dio dana magla i niski oblaci, a sredinom dana očekuju se sunčana razdoblja. Na Jadranu pretežno sunčano, mjestimice uz umjerenu naoblaku, a ujutro je ponegdje moguća i magla. Vjetar slab i mjestimice umjeren, na kopnu jugoistočni, na Jadranu bura i istočni, a uz obalu sjevernog Jadrana jugozapadni. 

Najniža jutarnja temperatura od -12 do -8, na Jadranu od -1 do 4 °C. Najviša dnevna od -2 do 2 na kopnu i od 8 do 12 °C na Jadranu, javlja DHMZ.

>> Najviše sunčanog vremena očekuje se na Jadranu, u unutrašnjosti moguć snijeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije