Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat u Ogulinu

Magdić: U Novi Sad neslužbeno Ljubojević: Magdić tamo nije htio

'12.01.2010.,Ogulin - Sinisa Ljubojevic, treci dogradonacelnik Ogulina  iz redova nacionalnih manjina  Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
10.02.2011.
u 16:43

Gradonačelnikovu reakciju njegov zamjenik tumači kao dnevnopolitičku potrebu i skupljanje bodova uoči skorih izbora

Iako je odlazak delegacije Ogulina na čelu s dogradonačelnikom Sinišom Ljubojevićem u posjet Novom Sadu najavljen kao iskorak ovdašnje politike koji bi mogao donijeti i gospodarske koristi, ubrzo se pretvorio u slučaj. Nakon povratka iz Srbije gradonačelnik Nikola Magdić ogradio se od puta svoga zamjenika.

 – U više medija pojavila se informacija u kojoj se govori o službenom posjetu Ogulina Novom Sadu. Zato želimo reći da u Novi Sad nije putovala službena delegacija  i da dogradonačelnik Ljubojević tamo nije predstavljao Ogulin. To je naš potpuno jasan stav o tom posjetu, kojem ne želimo ništa ni dodati niti oduzeti – rekao je Magdić.

Ta reakcija izazvala je čuđenje dogradonačelnika Ljubojevića. On tvrdi da je poziv za posjet Novom Sadu tamošnji gradonačelnik Igor Pavličić uputio usmeno tijekom jednog privatnog posjeta Ogulinu i to izravno gradonačelniku i njemu osobno. Kasnije je stigao i službeni poziv adresiran na njih dvojicu.

 – S gradonačelnikom Magdićem dogovorio sam se da ću u Novom Sadu ja predstavljati Grad jer on nije htio ići. U tu svrhu uzeo sam i službeni gradski auto. Pa ne misli sada da sam službeni auto koristio za privatni izlet. Uvjeren sam da je njegova reakcija samo u službi trenutačne politike i skupljanja bodova za skore izbore. Pokušat ću sve riješiti razgovorom, no ako on želi raspravu preko novina, ja sam i na to spreman – rekao je Ljubojević.

Komentara 2

CM
crna mamba
15:26 12.02.2011.

Mora da si i ti neki mićan....

BI
bivsibivsi
20:35 11.02.2011.

Siniša je OK dečko . Možda preambiciozan za Magdiča koji je kao i Vučić trutina kojoj je vrijeme da siđe s političke scene . Kunu se u mlade a kada mladi poduzmu inicijativu onda su \"Četnici\" . Nedaj se Siniša . Radi izbora oni moraju misliti pilečim mozgom svoje kokoši .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije