Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ako zbog tradicije i odgoja djece imamo utrke magaraca, onda ih bar ispravno nazovimo utrke psihopata

Te tople i začuđene magareće oči dostojanstveno nas pitaju u ime cijele vrste: pa zar nam je, uz sve, još i ovo trebalo napraviti?!

Komentari 5

EL
EldersRealm
06:44 21.08.2017.

Kako to da je priroda stvorila mesojede i svejede? Po Gerovcu, sve vrste bi morale biti biljojedi, jer valjda biljke zasluzuju da ih se pojede. Da je po njegovom, da se ne smije jesti zivotinje, pomor vrsta bio bi gori nego onaj na kraju Krete i pocetku Tercijara. Jer ako njegova pravila vrijede za covjeka, onda moraju vrijediti i za zivotinje, jer kokoskama je svejedno hoce li ju zaklati covjek ili vuk.

VL
BO
Bongos
00:14 28.08.2017.

Svaka cast na clanku! Tesko da0ce ga takvi krkani shvatiti, ali treba pokusavati.

VL
PR
prajdali100
08:26 21.08.2017.

Ha ha ha ha pa kako ovom Gerovcu uspijeva!!! Svaka kolumna čista 0 ! Svašta.

VL
IL
Illustrated
01:15 31.08.2017.

Bravo, odličan tekst! Konačno da se na Večernjem pročita i nešto normalno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.