Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački tužitelj:

'Madeleine je mrtva, imamo dokaz da ju je osumnjičeni ubio'

Missing Madeleine McCann
Foto: PA/Press Association/PIXSELL
1/2
09.06.2020.
u 06:55

Ne mogu otkriti koje su to indikacije, imamo teoriju, ali – tijelo nemamo. Nemamo tijelo i nemamo dovoljno dokaza da osumnjičenika šaljemo na suđenje, ali imamo neke dokaze da je osumnjičenik počinio djelo, rekao je njemački tužitelj

Njemački državni tužitelj Christian Wolters rekao je da ne postoje dokazi da je Madeleine McCann živa.

Ona je nestala 3. svibnja 2007. godine  u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz u Algarveu, a nakon 13 godina policija ima glavnog osumnjičenog, Nijemca Christiana Bruecknera (43) koji je tada živio u portugalskom ljetovalištu. On je trenutačno u zatvoru, gdje služi kaznu za silovanje.

– Sudeći prema svim informacijama koje imamo, djevojčica je mrtva – rekao je Wolters za Sky News.

– Ne mogu otkriti koje su to indikacije, ali imamo teoriju, ali – tijelo nemamo. Nemamo tijelo i nemamo dovoljno dokaza da osumnjičenika šaljemo na suđenje, ali imamo neke dokaze da je osumnjičenik počinio djelo. Upravo zbog toga trebamo više informacija od eventualnih svjedoka kako bismo mogli tražiti tijelo djevojčice – pojasnio je.

Njemačka policija vjeruje da je bilo još žrtava seksualnih napada pa ih je Wolters zamolio da se jave policiji.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
10:15 09.06.2020.

Imamo, pa nemamo do oljno dokaza. Pritksnite tog manijaka, pa ce priznati i otkriti gdje je bacio to jadno dijete, i konacno da da mira porodici mdck. Kai.n.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije