Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa oko izbjeglica

Mađarski ministar oštro napao austrijskog premijera: To nije solidarnost, nego glupost

Peter Szijjarto
Foto: DPA/PIXSELL
21.12.2015.
u 20:23

Mađarskog ministra naljutila je Faymannova izjava austrijskoj televiziji ORF da četiri države Višegradske skupine odbijaju sve prijedloge o rješavanju izbjegličke krize

Mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto kritizirao je austrijskog premijera Wernera Faymanna zbog izjave o ponašanju država u izbjegličkoj krizi.

– Austrijski premijer Werner Faymann ne shvaća da dopuštanje stotina tisuća ili milijuna ljudi da uđu u Europu bez provjere nije čin solidarnosti, nego gluposti – kazao je Szijjarto mađarskoj agenciji MTI

Mađarskog ministra naljutila je Faymannova izjava austrijskoj televiziji ORF da četiri države Višegradske skupine odbijaju sve prijedloge o rješavanju izbjegličke krize. 

Austrijski premijer kazao je da bi se izbjeglice i migranti u budućnosti trebali registrirati u prihvatnim centrima, a oni kojima se odobri azil bili bi raspoređeni po državama EU. No, to bi funkcioniralo samo ako bi sve države prihvatile iste procedure za registraciju migranta.

>>Amnesty: Turska prisilno vraća izbjeglice u ratnu zonu

>>'Dobio sam izričite najave da će Hrvatska preko Istre slati veće skupine izbjeglica'

Komentara 16

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:03 21.12.2015.

Neki od Europljana ne žele robovati vehabijama i njihovim sugar daddiesima.

Avatar @promatrač
@promatrač
21:35 21.12.2015.

Mađari budite i dalje dosljedni i ne dajte se pokolebati u svojim odlukama. Ovi isprana mozga zapadno-europski političari nisu više dostojni svoje građane ni u čemu predstavljati. Jednostavno i najblaže rečeno, to su obični idioti koji nemaju uopće pojma štoo pričaju i što rade. Ti islamski banditi nisu zaslužili nikakvu samilost jer su svojom vjerom tako indoktrirani da gdje god da dođu biti će pitanje samo vremena kada će pokazati svoje stvarno lice i namjere. Čast izuzecima.

AB
Abcd..
21:36 21.12.2015.

Liberali, amerofili i Merkelica na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije