Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆAT ĆE OPHODNJE
Povratak na članak

Mađarska zbog pritiska ilegalne migracije na granicu šalje 3000 policajaca

Ministar unutarnjih poslova imat će zadaću novačenja i obuke, koja će početi uskoro, kazao je.

Komentari 12

LI
liskovaca
10:26 11.08.2016.

koliko ih kod nas ulazi? Garant nemaju pojma!

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
12:26 11.08.2016.

Opet ce pucati kosti kada madjarska policija krene u obranu granice. Madjarska nece biti genetski zagadjena koliko god to zidov Soros zelio.

VL
OK
okus
13:26 11.08.2016.

U Hrvatskoj ce na granice izaci Welcome udruge...

VL
UN
unbekant
13:31 11.08.2016.

Zasto se ovaj fasi...orban pjeni,pa nece u njogovoj vukohebini niko ostati,jer i njegovi bjeze u Njemacku i ostali di zapada,e jes se jadan osramotijo i ukakijo,da sada nezna sta bih,nego eto pokusaj zadrzati izbjeglice,kao dace ti jadnici u njeogovj sirotinji ostati.

VL
MX
Mister X
10:11 11.08.2016.

Mađarska zbog pritiska ilegalne migracije na granicu šalje 3000 policajaca... Sjetimo se kada su Istočni Njemci bježali kako su otvorili granice i sve spašavali od strašnih Rusa .. /Sada ove koji pogibaju danonočno i bježe od smrti terora ... // Jučer javljeno Ameri su do sada ubili tek 45.000 islamista i Rusi nešto ostali su dolje i zlostavljaju izbjeglice koji bježe na zapad a ne Mađarima ... A kako su brisali Mađari u Hrvatsku kad su Rusi bili došli da prave reda još kad su bili u varšavskom paktu.. Tito zločesti ih primio sve izbjegle ... Naravno svi zaobilaze balkan i odoše u EU pravu zapadnu EU već tada ne balkansku eu ........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.