Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ NAJAVE
Povratak na članak

Macronovo iznenađenje za Trumpa: Na G7 summit stigao i iranski ministar

Prema pisanjima stranih medija Donald Trump nije imao komentara na dolazak iranskog ministra, a nagađa se da američki predsjednik nije znao da će se Javad Zarif ​​​​​​​tamo pojaviti

Komentari 13

ZI
zimerman
06:05 26.08.2019.

Europa je gotovo pala ,jedino što u njoj napreduje je multikulturalnost to jest islamizacija. Ako iko sačuva zapadnu civilizaciju to će biti Trump ,..zato što ima više petlje nego svi oni zajedno na G7 summitu.

VL
DU
Deleted user
19:26 25.08.2019.

Ameri stoka, bili i ostali. Bombardiraju, okupiraju , uvode sankcije i onda se cude kao pura dreku otkud kaos

VL
DU
Deleted user
18:59 25.08.2019.

Nije iranski ministar, ali jesu Večernjakovi administratori. Ne znam imaju li oni PMS ili su jednostavno slabi na ustašluke. pa se iživljavaju na neistomišljenicima. Evo dva primjera. Lik objavi sljedeći komentar: "Kako ljevičarska pederastija kontrolira medije i vlast, potrebna jee i vlast, potrebna je revolucija u krvi da bi se Europa spasila...." Ja mu odgovorim da su njegovi popovi pederasti, jer za to ima dokaza, a admin meni spiči žuti karton dok zazivatelja "krvave revolucije" ostavi i ne kazni. Drugi primjer, lik me pozdravi ustaškim pozdravom, a ja mu na početku odgovora kažem: "Ej, ustašo...." Nakon toga, admin me blokira na sedam dana. Neobrazovani admin ne zna da je ZDS ekvivalent Heil Hitleru, pa onaj tko viče ZDS je (neo)ustaša, baš kao što je onaj što viče Heil Hitler - (neo)nacist. Jedino objašnjenje za ovakvu jezivo neznalačku arbitražu jest da su ti admini učili povijest od samoukih "stručnjaka" Despota i Ivkošića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.