Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesan zbog saveza AUKUS
Povratak na članak

Macron se osvećuje Australiji, zove Bidena i ismijava Britance

Izlaskom iz EU postali ste vazali Washingtona, poručili su iz francuske vlade Britancima

Komentari 16

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
17:10 21.09.2021.

Samo simptomi ne bitnosti EU.

VL
DU
Deleted user
14:32 21.09.2021.

Čini se da je makron već bivši

VL
DU
Deleted user
18:58 21.09.2021.

Malom fašistu makaronu se vratilo svo zlo koje je nanio svom narodu kojeg batinaju na cesti zbog prosvjedovanja kontra kršenja ustavom garantiranih prava. Neće još dugo.

VL
ZA
Zapadnjak
19:14 21.09.2021.

U EU su bas uzeli UK na pik, konstantno ih provociraju, a nema razloga po meni, odlucili su izaci i sto sad, prica ide dalje... priznajem da ne mpgu procitati clanak do kraja jer nisam premium korasnik, ali EU i Francuska su slabi, ponekad puno pricaju, ali od ozbiljnijih konfrontacija bjeze i ne vjerujem da je Australiju ili SAD pretjerano briga za francuske prijetnje...

VL
Avatar Behemot
Behemot
16:13 21.09.2021.

Australija je napravila veoma hrabar ili glup potez prelaskom na nuklearne podmornice jer je cijena goriva i održavanja takvog plovila neusporedivo viša od klasične podmornice. Samo bivše svjetske velesile plus Kina i Indija tj. zemlje sa milijardu i pol stanovnika si tako nešto mogu priuštiti. Razlog je jasan, treba dosegnuti Taiwan bez isplovljavanja gdje se očekuju hladnoratovske napetosti u idućem desetljeću.

VL
DV
dvojnica
15:33 21.09.2021.

Kako se Francuska moze osvetiti USA, GB i Austtaliji.?

VL
HO
homophob
19:10 21.09.2021.

Zalosno da se Francuzi zale da su prevareni ali zaboravljaju da su oni ti koji su prevarili svoje saveznike 1967 kada su prakticki istjerali NATO iz Francuske! Sve Nato snage su morale napustiti Francusku, Uskratili svoju sredozemnu flotu NATO snagama a potom i Atlansku i flotu La Mansha. Napravili su ugovor s Sovjetima da u slucaju prodora snaga Warsavskog ugovora u Zapadnu Njemacku nece biti umjesani u veci konflikt sa Sovjetima i satelitima. Ne zvuci li to kao jos jedna tradicionalna francuska (vizantinska) izdaja?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.