Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi kancelar već sutra u Parizu
Povratak na članak

Macron: Sa Scholzom ću napisati novo poglavlje za Europljane

Merkel je jučer u Berlinu predala kancelarske ovlasti Scholzu i povukla se u političku mirovinu

Komentari 1

SI
sisavac
13:00 10.12.2021.

jedina važna vijest čitave godine je objavljena sad, englezi odlučili isporučiti juliana assangea amerikancima. svi mediji mogu bez brige sad staviti crnu naslovnicu, jer je izručenjem assangea amerikancima nestala zadnja prilika da mediji i novinari budu slobodni u izvještavanju i otkrivanju nezakonitih i kriminalnih radnji država. sad više nema potrebe pričati o nekakvim pulitzerima, godišnjim novinarskim nagradama i sličnim sajamskim događajima, jer mediji nisu napravili pritisak na politiku da se juliana oslobodi i ne izruči tamničarima. što je julian napravio? objavio nešto što je razotkrilo teška kršenja ljudskih prava, i međunarodnih propisa, ugovora, od strane službene amerike. umjesto da svijet, a posebno mediji, osude i traže najoštrije sankcije, kazne, za odgovorne za zločine, kažnjen je onaj koji je omogućio objavu tih dokumenata, onaj koji nije ni državljan amerik. ovo što je sad engleska napravila, je jedan fini presedan. sad će svaka zemlja moći tražiti bilo kojeg lika koji objavi nešto što je loše za državu. jer je to napravila amerika. nije problem zločin već to što se saznalo za njega. baš lijepo. nadam se da će se na dodjeli novinarskih nagrada novinari slatko smijati, jer su zavrijedili tu nagradu. nisu shvatili da upravo zbog toga novinarski posao je postao nevažan, ja okačim na netu što ja želim, i to je vijest. isto kao i njihova. proglasim se novinarom, i svaki napad na mene je napad na novinare...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.