Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski predsjednik u ratnom vihoru Bliskog istoka

Macron pozvao da se zapadna koalicija protiv ISIL-a sada bori protiv Hamasa

25.10.2023.
u 12:58

Borba mora biti bez milosti, ali ne bez pravila, jer smo demokracije koje se bore protiv terorista, a demokracije poštuju ratno pravo, kaže Macron

Komentara 10

Avatar Dinarid
Dinarid
13:59 25.10.2023.

zapad se konačno mora ujediniti oko borbe protiv terorista, ali ne samo zapad nego i normalne muslimanske zemlje koje njeguju kakvu takvu demokraciju i ne ratuju stalno sa susjedima niti podržavaju pokolje u ime islama!

DI
division
14:02 25.10.2023.

cijeli svijet trebao bi se boriti protiv terorizma, ali teško je postići suglasnost kad neke zemlje podržavaju teroriste jer su iste vjere kao oni ili jer rade štetu državama koje ne smatraju prijateljima

JF
Jure_Francetić
17:01 25.10.2023.

Zašto su se ono navrat nanos francuzi pokupili iz Afrike? Bonaparte im se onakav kratak kakav je, okreće u grobu. Sve o tome znam, pitam samo da skrenem pažnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije