Povratak na članak

Macron je priznao da je nakaradna BiH opasnost za EU

Macron je svojom izjavom priznao da ovako nakaradno ustrojena BiH predstavlja opasnost za EU zbog islamskog terorizma i ratnika džihada koji su regrutirani u BiH za ratišta u Siriji, Iraku... a koji se sada vraćaju u zemlju – naširoko je Dodik interpretirao Macrona.
Objava 08. studenoga 2019. 2022 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 16
 • crocro:

  I umjesto da Bošnjaci shvate da se teroristi nalaze u njihovom korpusu, da se uozbilje i da se iz visina spuste na zemlju i prihvate realnost na trusnom području BiH, da pruže ruku suradnje, mira i dobrote, oni žele dominirati, ... prikaži još! igrati ulogu najvažnijega koji će imati dominantnu ulogu za sudbninu konstitutivnih naroda a posebno Hrvata u BiH. Ali i za takvo ponašanje i bahatost imaju razloga jer računaju na potporu velike Turske od koje bi se ostali trebali zavući u mišju rupu. U slučaju da ikada u budućnosti dođe do raspada (svako na svoju stranu) a obzirom na sve gore stanje u BiH bez tračka nade izlaza iz tunela, to nije isključeno, zanemaruju činjenicu da Bošnjaci mogu postati potpuno izoliorani kao "hrpa pingvina na santi leda". Vjerujem da bi se tek tada ispuhala bahatost i da bi se tek tada spustili na zemlju iz visina, pa me zanima kuda bi njihova santa leda otplutala. Današnje stanje u BiH posljedica je nesmotrene, nerealne, podcjenjivačke, bahate i bezprimjerno loše politike Bošnjačkih članova predsjedništva, uključujući Hrvatskoga predstavnika Komšića koji samo formalno ima legitimitet predstavljati Hrvatsku korpus u BiH, a stvarno je od Hrvatskoga naroda neprihvaćen, on to dobro zna ali ga nije sram gledati u oči tome narodu kao i politički napadati Hrvatsku i predstavnike Hrvatske vlasti. To legitimno izabrani član predsjedništva nikada ne bi napravio.

  1 21:53 08. 11. 2019.
 • @ploto@:

  A vidi efendije Sejde Komšića !

  22:50 08. 11. 2019.
 • Ivan grozni:

  Nije samo Macron ....veći dio evrope zna kako “šljaka” Bošnjački mozak .

  22:20 08. 11. 2019.
 • bakulušić:

  Ustrojstvom trećeg, hrvatskog entiteta, BiH ne će biti nakaradna i to je već veliki uspjeh. Druga mogućnost je iseliti stanovništvo i napraviti veliki botanički vrt.

  21:40 08. 11. 2019.
 • janja26:

  Sva se Francuska skamenila od straha zato sto je tako ugledni drzavnik jedne velesile kao sto je BiH pozvao njihovog veleposlanika na razgovor🤣 Za normalnu BiH jedino rjesenje je treci,Hrvatski entitet!

  22:59 08. 11. 2019.
 • ANTIkomunist55:

  zaboravljate spomemuti mijesta gdje ni BIH policija nesmije uci, zaboravljate nizerangirane vođe isila koji i dan danas dijeluju u BiH, zaboravljate spomenuti serijatske zakone koji vladaju u mnogim mijestima koji su javna tajna, gdje su zene rangirane kao stvari.... zaboravljate ... prikaži još! spomenuti prisilne brakove koji postoje..... to je BIH ako je normana u 21st onda ni ja a ni Makron a i velika vecina europe nismo normalni.... tolilo

  23:21 08. 11. 2019.
 • mikrogrizzly:

  Dobro, a gdje još na svijetu postoji država s jednim nazivom, dva entiiteta, tri naroda, tri religije - ah, da to ni nije bilo moguće pa je nastao Bangladeš svojedobno... Naime, to je previše komplicirano, e da bi uopće opstalo ... prikaži još! na životu i EU si je sama kriva, da su oni "otišli" iz BiH u smislu diplomatskog i vojnog pritiska, već odavno bi uslijedio razlaz. U ovom konkretnom slučaju, dobro što je FR ipak nuklearna velesila pa će proći "lišo" inače bi Komšić, kao podvala Hrvatima u BiH, valjda opalio i šljagu franc. veleposlaniku jer on skače k o oparen kad se spomenu oni koji su njega izabrali u neg. kontekstu. A to Hrvati nisu...

  3 06:40 09. 11. 2019.
 • zarko815:

  Macron je samo iznio veliku istinu, ponavlja se grozni scenarij zločinačke srboslavije, a bakir oponaša svo idola miloševića.

  23:57 08. 11. 2019.
 • ultraradikalnidesničar:

  Macron opalio po BiH ovih dana, a u Francuskoj ima na stotine radikalnih islamista.

  3 21:53 08. 11. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.