Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretnik

Mačić star samo tri tjedna preživo dva dana u motoru auta

mačić
Screen shot
25.06.2013.
u 09:21

Mačić star samo tri tjedna proveo je skoro dva dana u motornom prostoru automobila i prevezao se više od 1.500 kilometara

Mačić star samo tri tjedna našao se u opasnoj situaciji. Uvukao se u motorni prostor automobila i nije se mogao izvući. Vlasnica automobila upravo je krenula na put dug preko 1.500 kilometara, čula je mijaukanje, ali ništa nije mogla poduzeti. Kad je došla u Santa Barbaru, kamo se uputila, pozvala je pomoć.

Kako bi izvukli nestašnog mačića morali su podići auto.

Odmah su ga uočili, motao se oko motora, no trebalo im je preko pola sata da ga izvuču.

- Namučili smo se da ga izvučemo, ali kad smo ga ugledali bio je tako sladak i malen, nismo se mogli ljutiti na nj - ispričao je Chuck Love koji je s pomoću dizalice došao podignuti auto i spasiti mačića.

Mali mačić preživio je gotovo dva dana zarobljen u prednjem dijelu auta. Pravo je čudo što je preživio.

 >>Je li to moguće? Okotila mačku s dvije glave!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije