Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U EMISIJI UŽIVO

Macan: Nemam namjeru ispričati se Vidović Krišto zato što sam je nazvao spodobom

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/4
20.07.2020.
u 23:32

– Imala je svoj monolog i nije se dala smesti, vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti. Pristao sam doći u emisiju jer je tema trebala biti budućnost Hrvatske. Otišao sam svojom voljom kao što sam i došao – rekao je Macan.

Večerašnja kratka i oštra rasprava u Otvorenom između Karoline Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta i analitičara Krešimira Macana rezultirala je Macanovim izlaskom iz HRT-ova studija.

Politički analitičar Macan za Večernji list nakon izlaska iz studija rekao je kako je došao u emisiju jer se trebalo razgovarati o budućnosti Hrvatske i što će Vlada sve napraviti. Dodao je i kako je Vidović Krišto u studio stigla tek minutu prije emisije "kako ne bi morala s nama razgovarati"

– Imala je spreman monolog i nije se dala smesti, vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti, a nakon toga je rekla: "Izađite!" I otišao sam – rekao je Macan. 

Komentirao je i hoće li joj se ispričati za izrečeno. 

– Nemam se namjeru ispričati zato što sam je nazvao spodobom. Znam je godinama, ali moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru. Ona će ga zamijeniti – dodao je. 

O samom činu izlaska iz studija rekao je kako ga ne zanima prošlost i da ima svoj stav. 

– Svi drugi u studiju su političari, oni to moraju trpjeti, a ja ne moram. Ne zanima me prošlost. Ona ništa ne zna o prošlosti, nema veze s prošlosti, a priča o prošlosti. Prije bih o tome pričao s generalom Glasnovićem. Ja imam svoj stav i slobodan sam čovjek, došao sam u studio svojom voljom i s dobrom voljom, mogu i otići svojom voljom. 

Komentara 148

MR
MrkiMedo
00:05 21.07.2020.

A predstavljaju ga kao "komunikacijski stručnjak"! Haaaa..haha A on bježi!

BU
Budibudan
23:54 20.07.2020.

Bravo Macore,pokazao si se veceras i u izvlacenju kabla zvucnika 2018!To su ti dometi strucnjace za komunikaciju!

HO
hosko
00:54 21.07.2020.

"Nemam se namjeru ispričati Vidović Krišto (ženi) zato što sam je nazvao spodobom" Hahahah, vrhunska reklama za PR "stručnjaka". i "komunikologa".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije