Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentari čitatelja

Ma kakva rekonstrukcija, nama su potrebni prijevremeni izbori i nova vlada

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
11.06.2014.
u 14:24

Smjena ministra među komentatorima Večernjeg lista nije pobudila previše optimizma te uglavnom smatraju da su u Hrvatskoj potrebni prijevremeni izbori

Prije odlaska u Brazil, premijer Zoran Milanović danas je objavio kako Rajko Ostojić i Željko Jovanović odlaze iz Vlade te će ih na mjestima ministra zdravlja i ministra obrazovanja zamijeniti Siniša Varga i Vedran Mornar.

Smjena ministra među komentatorima Večernjeg lista nije pobudila previše optimizma te uglavnom smatraju kako su Hrvatskoj potrebni prijevremeni izbori.

stevanvu39 smatra da ''Milanović očito nema dovoljno iskustva za poslove koje obavlja''. Prema njegovu mišljenju takvi ljudi mijenjaju suradnike ne imajući u vidu da će "ako tako nastavi i on doći na red". "Suradnike treba poštovati i motivirati za bolji rad i stvaralaštvo. Milanoviću pamet u glavu i izbjegavaj rješenja eliminacije, jer ćeš tako i ti doći na red. Masovno gubiš suradnike", kaže naš čitatelj.

Većina čitatelja istaknula je kako rekonstrukcija Vlade neće riješiti goruće probleme u Hrvatskoj te je doživljavaju uglavnom kao ''kozmetičku promjenu''.

"Nek svi oni zajedno odu iz vlade, narod želi prijevremene izbore!" kaže malimiš00, a čitatelj pod nadimkom eto_bas_zato napisao je: "Ma kakva rekonstrukcija, nama su potrebni prijevremeni izbori i nova vlada."

Pojedini čitatelji smatraju kako je još svašta moguće jer ministre mora potvrditi Sabor.

"...ostavka – a ne rekonstrukcija! ...kukuriku većina u saboru tu agoniju može zaustaviti i barem se na neki način iskupiti – no sve se bojim da neće! Novi Ministri tek moraju biti potvrđeni u Saboru! ...a s onih 47 protiv Milanovića u Saboru je svašta moguće", kaže čitatelj MK.

Neki su se slikovito izrazili pa tako misle kako je "SDP nalik invaziji skakavaca". "U kratkom vremenu pustoš." (Hrvatska3014)

O uskoro bivšem ministru Željku Jovanoviću teško se među komentarima naših čitatelja mogao naći pozitivni komentar:

"Otišao još jedan slučajni ministar, slučajne vlade", kaže Croatia2015

>> Rajko Ostojić i Željko Jovanović odlaze iz Vlade. Novi su ministri Siniša Varga i Vedran Mornar

Komentara 18

HR
Hrvatska3014
14:20 11.06.2014.

SDP ovci su nalik invaziji skakavaca. U kratkom vremenu pustoš. Izbori su najhitnija mjera. Točka.

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
14:27 11.06.2014.

Ovu vlast treba smjeniti za sve dosada napravljene nedaće , a posebno Jovanovicu za odlazak treba staviti njegove ,nove udzbenike, u prtljagu kao i sve sto je dosada napravio .

SV
sveznamdrugi
14:29 11.06.2014.

Jovanović nije imao slobodu pljuvanja koju će sad imati, to je dogovor Zoke i Jovanovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije