Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SLOBODI

Daruvarac uživao na koncertu Mile Kitića

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
23.02.2019.
u 20:29

Na Instagram stranici 'Dnevna doza sinjskih kafića' objavljena je njegova fotografija s jučerašnjeg koncerta na kojoj možemo vidjeti kako se Daruvarac itekako dobro zabavlja

Iako je na Općinskom sudu u Zadru proglašen krivim za brutalno premlaćivanje 18-godišnje djevojke, Darko Kovačević Daruvarac je ranije ovog mjeseca pušten na slobodu. Daruvarac je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, no na slobodi će biti do pravomoćnosti presude.

U međuvremenu vrijeme krati izlaženjem po klubovima pa su ga ovih dana neki vidjeti na koncertu Mile Kitića u Sinju. Naime, na Instagram stranici 'Dnevna doza sinjskih kafića' objavljena je njegova fotografija s jučerašnjeg koncerta na kojoj se može vidjeti kako se Daruvarac zabavlja.
 

Ključne riječi

Komentara 68

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
21:11 23.02.2019.

A što bi trebao,sjediti zaključan kod kuće u 4 zida ?? Uporno napadate lika a ni kriv ni dužan je izašao iz zatvora,ispada da se valjda sam pustio na slobodu !? . Bilo bi vam pametnije da napadnete ovo doo srži nesposobno i korumpirano hrvatsko krivosuđe koje treba iz temelja mjenjati.

Avatar sv.ilija
sv.ilija
21:17 23.02.2019.

Napravili od njega medijsku zvijezdu svaki dan na nekom portalu,vi ste novinari veći bolesnici od njega vama treba veću kaznu nego njemu dati

CU
cuni
20:48 23.02.2019.

Boze sta je ovo, reporteri za njim kao da je neka velika zvijezda? Govna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije