Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdssb-ova prijava
Povratak na članak

"M. Bajić je moralna nula, DORH koristi za svoj osobni interes"

– Bajić je beskarakterna osoba i moralna nula, ali istodobno i inteligentan jer se koristi medijski instrumentaliziranim Državnim odvjetništvom, pa i radi svojega osobnog interesa – rekao je Ivan Drmić, saborski zastupnik HDSSB-a.

Komentari 14

PG
praseca gripa
23:39 28.05.2010.

Koji su to rezultati tako jako dobri za hrvatske branitelje? Ja ne znam po cemu se taj covjek \"proslavio\",osim po zatocenju Hrvata i onih koji su se borili za domovinu,za svoj kraj i svoj narod,za opstanak!

VL
UN
Universo
21:14 28.05.2010.

Dorh i bajić rade vrlo dobar posao i rezultati su iza njih

VL
ST
standup
00:55 29.05.2010.

univerzo-bre...., deder otraktorisí..

VL
Avatar florenz
florenz
07:54 29.05.2010.

Već viđeno! Kad HDZ može imati svoj unisoni zbor, poželili su ga i HDSSB-ovci. Opet tužakanje i osobno vrijeđanje, samo u ovoj partituri nema truba i klavira. Ovdje se moralno \"kanđija\". Tako će sudovi, umjesto da se bave privrednim kriminalom, zemljišnim knjigama, nasiljem svih vrsta - petljati po uvredama, moralnim nulama, pritiskom na Vrhovni sud i sličnim dnevnopolitičkim temama, kampanjama \"za\" i \"protiv\", na \"radost\" poreznih obveznika. A sve zbog novinara i \"novinara\" (koji su prisiljeni, da bi radili, pod svaku cijenu aferama dizadi tiraž svojih novina), politike i političara koji trebaju podršku svog bivšeg (odbjeglog) šefa. Odavno su me naučili da u životu nikada nije ništa samo \"crno ili bijelo\", da ondje \"gdje ima dima ima i vatre\", i da ondje gdje nema argumenata koristi se sila i moć, galama i vrijeđanje, pa sve do osobnih napada na ličnost. Siguran sam da posljednji istup HDSSB-a neće doprinijeti njegovu ugledu iako za neke poteze u politici Slavonije i Baranje zaslužuje pažnju jer se odupire marginalizaciji ovog poljoprivrednog resursa, ali za to zasluge ima i vladajuća stranka koje \"zabrazdila\" ignorirajući našu regiju. Bilo bi mi draže da se nije u Osijeku dogodio \"Drinjevac\" a Zrinjevac ostao Zrinjevac, da se u javnosti ne \"preobraćuje\" i \"prekopava\" prošlost, da se sudu ostavi na miru njegova samostalnost i ne prejudicira njegova buduća odluka. \"Klima\" sudova promijenjena je odlaskom nasljednika g. F. Tuđmana, i trebalo je pričekati sudsku odluku, pa onda \"kamenovati\" ako je to opravdano. Treba znati da sudovi uvijek svojim postupkom i presudama moraju jednoj \"stranki\" u postupku reći \"da\" ili \"ne\", ako je dokazni postupak ispravan. I zato će izrečena presuda uvijek za jednu stranu biti pravorijek a za drugu ono drugo, presuda koja s pravom \"nema veze\". Zavisno od toga tko će od presude profitirati.

VL
KU
kumajela
08:03 29.05.2010.

Nije samo Bajić moralna nula. Svi ste.

VL
Avatar Romano37
Romano37
10:28 29.05.2010.

Bezbroj amoralnih nula, na svim razinama državnih djelatnosti, koje definitivno vode do propasti svih vrijednosti, poradi kojih smo stvarali svoju voljenu domovinu Hrvatsku.

VL
UK
Ugo Kajvez
11:36 29.05.2010.

Bajiću, jesi pokrenuo istragu protiv Hypo banke, .. ili imaš previše pajdaša čiji su prsti u toj banci ?? ......

VL
VI
vidimškoj
14:06 29.05.2010.

koja smo mi banana država kada se ovako veliki mozgovi lipo časte u saboru a kako da onda i narod ne ser... po njima.

VL
VO
Vorosmart
23:13 29.05.2010.

Reče Šišljagić i ode s šoferom Drmićem u Drinovce po dalje upute.

VL
ŠI
šimuka
23:46 29.05.2010.

Oca su mu zvali galebina.

VL
OB
-obrisani-
09:06 30.05.2010.

...--bajic? pa taj drži štangu tim vucibatinama,dok je on faca ni njima nece dlaka s glave a kamoli lepoglava! ................................sramota!...............................................

VL
X2
xychhr-200
13:08 30.05.2010.

Podmukla gnjida!

VL
Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
19:00 31.05.2010.

stanovnici slavonije se utapaju a oni o ...

VL
Avatar Romano37
Romano37
07:15 01.06.2010.

Prije izglasavanja trečeg mandata na funkciju glavnog državnog odvjetnika, gospodin Mladen Bajić pokazao je ključić, kojim je otvorio prašnjavu ladicu, punu nedirnutih kaznenih predmeta, a potom je, nakon položene prisege na prolongiranu dužnost, uzevši nekoliko odabranih predmeta, ponovo zaključao tu istu ladicu i ključić dao Jadranki Kosor na čuvanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.