Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJESNIO

Lukašenko: Janukovič je bezobrazan, a Barroso je kreten!

luka
AFP
27.04.2011.
u 15:40

Bjeloruski predsjednik obrušio se na domaćina, ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča, ali i šefa Europske komisije Joséa Manuela Barrosa, koji je navodno sugerirao da se Lukašenka ne poziva

Bijesan što nije pozvan na obilježavanje 25. godišnjice Černobilja iako je Bjelorusija bila među najpogođenijima, predsjednik Aleksandar Lukašenko obrušio se na domaćina, ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča, ali i šefa Europske komisije Joséa Manuela Barrosa, koji je navodno sugerirao da se Lukašenka ne poziva.

– Nažalost, aktualni su čelnici Ukrajine bezobrazni. A što se tiče kretena kao što je Barroso, bio jednom jedan Barroso u Portugalu, odakle su ga izbacili i ubacili da radi u Europskoj komisiji – istresao je Lukašenko, a prenosi AFP.

Ključne riječi

Komentara 42

OB
-obrisani-
21:58 28.04.2011.

28.04.2011. u 11:50h Fantemlati je napisao/la: 27.04.2011. u 22:07h xaron je napisao/la: Pogodio si.Ovaj ovdje Chicago je Blagojević ili njegov rođo ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Blagojevic je jedna obicna balkanska seljacina,....kao i svi nasi zadrti desnicari koji nevide da su pljackom ii otimacinom unistili zemlju.

OB
-obrisani-
15:52 27.04.2011.

Lik je rikavela,....nesmije napustiti vlast da ga ne ukokaju. Stvorio je sebi neprijatelja jedno milion,.....i na kraju ce zavrsiti kao Causesku.

OB
-obrisani-
21:56 28.04.2011.

@Fantemlati Vi iz hdza ste obicene stetocine. Ovako divnu zemlju ste sjeb*** da se nece jos 100 godina oporaviti,......tako mislim da nemate pravo kritizirati jedan velegrad kao sto je Chicago.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije