Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razriješen dužnosti

Luka Đurić odlazi s Pantovčaka

Luka Đurić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
01.10.2018.
u 12:19

Luka Đurić najprije je bio glasnogovornik, a zatim savjetnik predsjednice za nove medije i društvene mreže

Bivši glasnogovornik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Luka Đurić na osobni je zahtjev razriješen dužnosti predsjedničina savjetnika za nove medije i društvene mreže, a razrješenje stupa na snagu danas.

Đurić je pola svog mandata proveo kao glasnogovornik predsjednice nakon čega je došao na mjesto savjetnika za nove medije i društvene mreže, što se pokazalo dobrim potezom jer predsjednica Grabar-Kitarović danas ima više od milijun pratitelja na društvenim mrežama.

Nakon preuzimanja funkcije savjetnika Đurić je za Večernji list bio rekao da je predsjednica prepoznala važnost novih medija i društvenih mreža u kontekstu kako domaćih tako i međunarodnih političkih aktivnosti.

Doznajemo da nakon karijere na Pantovčaku Đurić odlazi u realni sektor, na mjesto savjetnika uprave jedne hrvatske konzultantske kompanije, gdje će se također baviti područjem medijskog i poslovnog savjetovanja.

Ključne riječi

Komentara 33

SX
sudbina x
13:14 01.10.2018.

Najprije se love veze i poznanstva preko državnih institucija a onda se ide u privatni biznis i tamo se to debelo naplaćuje...Vidi Zorana Milanovića...

DH
dalibor.hren
15:36 01.10.2018.

Je li on gađao Pupija?

Avatar navijač
navijač
12:40 01.10.2018.

Ukruh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije