Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Luka, učini mi još ovo...

Do onih koji nemaju moći nitko ne drži. Njima se može napakirati bilo što i nikoga neće biti briga.

Komentari 7

Avatar Point_of_view
Point_of_view
13:50 07.11.2009.

Najbolja solucija bi bila da USKOK okonca ovu pricu i krene konacno hapsiti. Sanadera, Bandica, Mamica, Pasalica... Kako je pao Al Capone? Samo zbog neplacanja poreza! Oduzeti sve sto nemogu uvjeriljivo dokazati a onda kazna i zatvor.

VL
MI
miso
17:26 07.11.2009.

\"07.11.2009. u 11:50h ante_dj je napisao/la: Hajde da i Popovicka jednom napise dobar komentar...\" Bravo Ante_dj.

VL
RA
ramirna
09:37 26.11.2009.

VIDI TI KOLIKO JASMINČE BRE IMA OBOŽAVATELJA KAO DA SAMO ŠUMADINCI ČITAJU OVE PAMFLETE A MEJKE VAM GA JUGOSLOVENSKE PA GDE BRE DA SE TOLIKO ZARAZITE MRŽNJOM

VL
OD
otac_domovine
00:55 08.11.2009.

Popovićka piše protiv HDZ-a. Može biti samo jedan razlog. Soroševci su joj platili više. Sanader je mrtav! Živio Vidošević! A mi, raja, možemo se praviti glupi i slijepi, poptu Ivkošića, Bilića ili sličnih. Ili već jednom shvatiti: Mesić, Gregorić, Karamarko,ko, Vidošević, Sanader...dio su jedne te iste kriminalne skupine koja nam svima radi o glavi.

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
22:59 10.11.2009.

UPOZORENJE JASMINI Draga djelatnice \"hrvatskih\" medija morate znati da vam je Tuđman jedini spas , jer dok je Tuđmana bit će potreba za detuđmanizacijom ,a dok je detuđmanizacije dobivati će te i plaće . Ako uništite Tuđmana uništili ste sebe , jer vas više nitko ne treba i ulica vas čeka i zemlja daleka a ne postelja meka! FERALOV POUČAK Zato viva dr Miroslav Tuđman.

VL
DO
doktorica
20:17 06.11.2009.

Prestrašno.čisti horor.

VL
OB
-obrisani-
11:50 07.11.2009.

Hajde da i Popovicka jednom napise dobar komentar...ovaj scenarij je vrlo izgledan,na zalost.Pornograf iz Innsbrucka je premazan svim mastima...covjeka koji ga je doveo na vlast u HDZ-u,a posredno time i vlaisavljevicku na celo vlade,ratnog junaka Osijeka,generala Branimira Glavasa,dao je progoniti k\'o divlju zvijer.U tomu mu je pripomogao i covjek koji je izdao svog kuma Glavasa zbog vlastohleplja,pijani vlado seks.Ta ekipa je obicna veleizdajnicka bulumenta,a to je je suzana dokazala s veleizdajnickim dogovorom sa lopovima zlovencima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.