Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju: Luka Oman
Povratak na članak

'Sramota je da još uvijek 30 posto pasa nije mikročipirano'

Predsjednik udruge Prijatelji životinja u intervjuu govori o misiji promicanja nenasilja, veganskog načina života te svijetu bez iskorištavanja životinja

Komentari 5

DO
domxerex
20:34 15.08.2017.

Iz iskustva u Osijeku znamo da to čipiranje za pravnike i sud ne vrijede pišljiva boba. To tvrdi profesr na pravnom fakultetu a tako i sud provodi. Osiječko sklonište svaki put kada spasi psa sa čipom diše tužbu (sada to radi polisija koja je prije ignorirala stvar - ali poslije prijave rade) koju nerijetko tužiteljstvo ne želi primiti. Kada dože na sud stvar se stavlja u ladicu jer ima važnijih slučajeva. Komentat dotičnog profesora na fakultetu je bio da im nitko ništa ne može i oni mogu raditi kao hoće, uz smiješak rečeno. Mogu li zaista sudci kod nas zaista raditi kao hoće?

VL
LJ
ljubavzazivotinje
07:03 17.08.2017.

da sramota je, trebamo voditi racuna isto o zivotinjama i im pomoci.

VL
PR
Prijatelj
05:40 20.08.2017.

Bolje je, jer onda vlasnici ih nemogu vise na cesti bacati.

VL
HE
herc7
20:33 15.08.2017.

mikrocipiraj si mamu. Sramota je?? Sve bas treba cipirat pa da vlada Vlaaada svakim segmentom i prati.... Koji sramotni jadni clanak... Diste babe i branitelji zivotnjja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.