Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počasni građanin

Gotovina: Luka Modrić primjer je da ništa nije nedostižno

Ante Gotovina
Foto: Frane Šarić
1/2
23.11.2018.
u 12:53

Iznimno sam ponosan što je moj sin dobio nagradu i što je zbog nagrade uz takve veličine poput dr. Franje Tuđmana i Ante Gotovine, rekao nam je Stipe Modrić

Zadar slavi Dan grada i blagdan nebeskog zaštitnika sv.Krševana.

Počasnim građaninom Zadra proglašen je najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić, a njegove roditelje na uručivanje nagrade dopratio je još jedan počasni građanin Zadra, general Ante Gotovina koji se na kraju svečane sjednice gradskog vijeća i obratio okupljenima u zadarskom HNK.

– Zadovoljstvo mi  je obratiti se nagrađenima i čestitati. Vaši uspjesi nas raduju, a Zadar potvrđuje da vrednuje izvrsnost. Ovu godinu u Hrvatskoj obilježio je uspjeh nogometne reprezentacije. Naša reprezentacija prikazala je veličanstveni spektakl, zajedništvo i sportski karakter, a nama je to na ponos. Luka je dječak koji je odrastao u ratu sa svim strahotama koje taj rat nosi. Luka je primjer da uz rad nijedan cilj nije nedostižan. Dragi Luka, želimo ti da još dugo budeš najbolji među najboljima – poručio je general Ante Gotovina pred Zadranima.

Stipe Modrić, Lukin otac, istaknuo je koliko je ponosan zbog nagrade.

>> Pogledajte kako je Luka Modrić zapjevao s mladencima u Posušju

Ključne riječi

Komentara 30

HR
Hrvatska
12:59 23.11.2018.

Bravoo.Zivio Lukaa!🇭🇷🇭🇷

DU
Deleted user
13:14 23.11.2018.

Svaka cast gradjanima Zadra, a Luka i Ante nam mogu biti primjer, zar ne?

DI
Diosiario
13:14 23.11.2018.

Tuđman, Gotovina i Modrić. Zadar ima samo 3 počasna građanina. U Zadru ne može svatko dobiti tu titulu. Jer, kao što je rekao počasni građanin doktor Tuđman 1993. godine: Zadar je najhrvatskiji od svih hrvatskih gradova. U Zadru ne postojitoji niti jedna jedina ulica s imenom nekog komunista ili komunističkog simbola i to još od 30. svibnja 1990. godine. Da se cijela država ugleda na Zadar, onda bi to bila prava Hrvatska. A ne kao u Dubrovniku gdje se Stjepana Mesića proglašava počasnim građaninom, a da ne nabrajam tko je sve počasni građanin u Zagrebu itd. Nema u Zadru toga, nema u Zadru jugoslavenštine, komunizma, ali nema ni štetnog ultra-desnog hrvatstva koje u krajnoj liniji uvijek hoda zajedno s ostalim Hrvatskoj neprijateljskim ideologijama. Pravom Hrvatu nema veće časti nego biti Zadranin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije