Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otkriven uzrok smrti sina poznatog argentinskog odbojkaša

Luka je bio zdrav dječak koji se aktivno bavio sportom.
01. kolovoza 2017. u 13:55 3 komentara 14420 prikaza
Postira na Braču
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Moždani udar koji je nesretnog 13- godišnjeg Luku Milinkovića iz Novog Sada pogodio dok se nalazio u moru uvale Mala Lozna u Postirama na Braču kriv je što je dječak izgubio svijest, potonuo i utopio se u subotu predvečer, neslužbeno doznaje Hina.

Hitna pomoć TRAGEDIJA Dječak (13) koji se utopio na Braču sin je poznatog argentinskog odbojkaša

Iako je obdukcija koju je napravila Marija Definis Gojanović izvršena na Odjelu patologije KBC Split pokazala da je uzrok smrti utapanje do tog je stanja, neslužbeno doznajemo, dječaka doveo moždani udar i to u trenutku dok se nalazio u moru. U splitskoj bolnici apsolutno nitko nije želio davati službene informacije o toj obdukciji pozivajući se na pravo obitelji da jedino oni o tome mogu govoriti medijima.

Luka Milinković se na Braču nalazio na godišnjem odmoru sa sestrom i majkom. Mrtav je pronađen u subotu u 19.10 sati kada su kupači u moru primijetili njegovo nepokretno tijelo. Odmah nakon što je izvučen na kopno kupači, među kojima je bio liječnik i medicinska sestra, pokušali su ga reanimirati, no bezuspješno. Reanimacija nije uspjela ni liječnicima Hitne medicinske pomoći koji su stigli jako brzo na mjesto događaja.

Njegov otac Marcos (45) slavni je odbojkaš koji živi u Argentini, te je zbog te tragedije čim je doznao od tamo doputovao u Split. Luka je bio zdrav dječak koji se aktivno bavio sportom. 

Jarun - kupanje Crne brojke Zbog čega je samo u deset dana Jarun odnio dva mlada života? Toplice Lešće Tragedija U bazenu toplica utopio se muškarac policija Varaždin Tragedija: U rijeci Dravi utopio se 16-godišnjak
SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • EldersRealm:

    Lesinari novinarski, ako samo obitelj ima pravo davati te informacije zasto onda objavljujete vi i to kupljene informacije od nekog jadnika iz bolnice? Bas ste gadovi.

  • Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
    Hrvatska.Na.Balkanu:

    Vječnaja pamjat.