Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjera u Međimurju

Ludovao po cesti, pa mu se zapalio automobil. Policija ga izvukla u zadnji čas...

zapaljeni automobil
PU međimurska
21.06.2021.
u 11:28

Kasnije je utvrđeno da je vozač bio 25-godišnjak s područja grada Čakovca kojem je izmjereno 1,97 promila alkohola u krvi. Bit će prekršajno sankcioniran, a kazna je 10.000 kuna i oduzimanje vozačke dozvole na tri mjeseca

Nakon dojave građana da neki vozač luduje po cesti između Čakovca i Mihovljana, policija je krenula u potjeru.Vozilo su pronašli na livadi u blizini Ulice Vladimira Nazora, a ispod automobila vidio se plamen. Kako vozač nije reagirao, policijski službenici su ga izvukli iz vozila iz kojeg je sam izašao pas. Ubrzo je cijelo vozilo zahvatio plamen. Potpunosti je izgorjelo unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca. 

Kasnije je utvrđeno da je vozač bio 25-godišnjak s područja grada Čakovca kojem je izmjereno 1,97 promila alkohola u krvi. Bit će prekršajno sankcioniran, a kazna je 10.000 kuna i oduzimanje vozačke dozvole na tri mjeseca.

Ključne riječi

Komentara 7

MO
modovisisajteMaraschino
11:43 21.06.2021.

čudo je da je imao vozačku

KR
Krud
12:09 21.06.2021.

Da nije slučajno iz Kuršanca?

Avatar svinjski_biser
svinjski_biser
12:30 21.06.2021.

to će platiti porezni obveznici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije