Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladić i djevojka ubili studenticu

“Ludoj Amerikanki” prijeti doživotna robija zbog 
toga jer je ubila kolegicu

amanda knox
Reuters
20.11.2009.
u 19:22

Ubojstvo se dogodilo 2007. u gradu Perugi. Optuženi su ubili nakon perverzne seksualne igre u koju je engleska studentica bila uvučena protiv svoje volje.

Talijansko tužiteljstvo traži doživotan zatvor za američku studenticu Amandu Knox (21) i njezina bivšeg mladića Talijana Raffaelea Sollecita zbog ubojstva engleske studentice Meredith Kercher (21).

Ubojstvo se dogodilo 2007. u gradu Perugi. Optuženi su ubili nakon perverzne seksualne igre u koju je engleska studentica bila uvučena protiv svoje volje.

Ubijena M. Kercher (21) bila je na programu razmjene turista. Optuženi tvrde da su nevini. Treći sudionik u ubojstvu, Rudy Guede iz Obale Bjelokosti, već je osuđena na 30 godina zatvora. Optužena Amanda Knox i R. Sollecito ponašaju se vrlo čudno od početka procesa.

Tužitelji tvrde da su njih dvoje, pošto su počinili ubojstvo, otišli u prodavaonicu erotskim rubljem te da su se ondje smijali i zabavljali. A. Knox na suđenje je dolazila u majici na kojoj je pisalo da jedino želi malo ljubavi.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:16 20.11.2009.

dć, , nemoj zaboraviti da si ti piskaralo a ne psihijatar

GV
goran vrtaric
13:58 21.11.2009.

Ubijena nije bila na programu razmjene TURISTA; nego razmjene studenata, cijenjeni autore, studirao si vjerovatno, i ovakve gluposti ti se ne bi smjele dogadjati, inace smanjenje ionako male place.

KA
karlovcankica
06:14 21.11.2009.

zanima me samo zasto je autor dc anoniman..vjerovatno nesto nije dobro prvero...u svakom slucaju je to zalostan slucaj???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije