Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIĆ U PREDNOSTI

Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista'

16.12.2021.
u 13:00

Nakon prvog kruga održanog 21. studenog desni populist njemačkog podrijetla Kast vodio je u utrci protiv ljevičara hrvatskih korijena Gabriela Borica, no Boric ga je u anketama posljednjih tjedana prestigao. Hrvatski su migranti sebe ugradili u ovu zemlju, govori ponosno

Komentara 18

VI
Vinogradsja
13:40 16.12.2021.

Žalo mi je za Chile ali sami su krivi .

TA
Tajg
13:21 16.12.2021.

Pošaljiti njima Plenkija i Čovića, to bi bilo pravi prosperitet, zna se.

ZO
zoranos
14:16 16.12.2021.

Koje su to etikete - desničarski populist! Kad su desničari u pitanji, bilo gdje, naši mediji obavezno koriste i te etikete - populist, ekstremist. rigidni, šovinist, nacionalist i sl. Baš se jasno vidi kampanja protiv desnice globalno i boja medija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?