Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let EasyJeta

Luda vožnja zrakoplovom: Iz Berlina do Berlina za 80 minuta, a u zračnoj luci novi šok

EasyJet
Foto: Reuters/PIXSELL
09.09.2018.
u 10:29

Zrakoplov koji je trebao prevesti putnike iz Berlina za Zurich letio je 80 minuta da bi na kraju sletio ponovno u Berlin

Veselo je u petak bilo na letu zrakoplova EasyJeta koji je poletio iz Berlina za švicarski Zurich no tamo nikada nije stigao.

Let U25877 prvo je kasnio više od sat i pol vremena. Zrakoplov s gotovo 200 putnika trebao je poletjeti u 21.20 sati s berlinskog aerodroma Tagel za Zurich no zbog problema na pisti, dogodilo se to tek u 23 sata.

Kada su napokon poletjeli, pilot je obavijestio putnike da će stići u Zurich kako su planirali, piše Bild. Nakon što su već preletjeli dobar dio Njemačke, pilot se ponovno oglasio no ne s dobrim vijestima.

Putnicima je kazao kako ih u švicarskoj zračnoj luci ipak ne očekuju pa se moraju vratiti u Berlin. Naime, u švicarskoj zračnoj luci zabranjena su noćna slijetanja, a posada nije dobro shvatila kontrolu leta pa se zrakoplov okrenuo za Berlin. Međutim, ne na aerodrom s kojega su poletjeli jer se taj već zatvorio pa su sletjeli u zračnu luku Berlin-Schönefeld i to 80 minuta nakon što su poletjeli.

Kada su putnici napokon izašli iz aviona, u zračnoj luci dočekao ih je novi šok. Bilo je samo pet taksija za 186 putnika. Možemo samo zamišljati koliko im je trebalo da svi oni stignu svojim kućama.

>> Pogledajte je li ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena

Ključne riječi

Komentara 23

DO
dopizdilomi
11:40 09.09.2018.

Ma nije moguće? Berlinski nije radio po noći? Bitno da ste pljuvali po našem.

DU
Deleted user
11:50 09.09.2018.

Zamislite si članak ovih "novina" da se je radilo o Međunarodnoj zračnoj luci dr. Franjo Tuđman. Bem ti miša koja bi to bila pljuvačina.

UJ
ujo41
11:39 09.09.2018.

to se događa svaki dan na svim linijama u evropi.zbog mene je kasnilo poljetanje iz amsterdama 2 sata jer smo bili dvojica s istim imenom greška u sistemu a stigao sam kući kao da sam putovao autobusom ni riječi isprike.svakii dan slušam iskustva kolega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije