Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Luda tri dana dočeka Nove godine u Zadru

Luda tri dana dočeka Nove godine u Zadru
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
14.12.2017.
u 16:11

Jedinstveni spektakl trodnevnog dočeka Nove godine s TBF-om, Jacquesom Houdekom, Tomislavom Bralićem i klapom „Intrade“ te Markom Škugorom

Od petka do novogodišnje noći u nedjelju, Trg Petra Zoranića i Narodni trg ugostiti će vrhunske glazbenike i estradne zvijezde.

Puna tri dana od 29. prosinca do Silvestrova 31. prosinca i dočeka Nove godine na Narodnom trgu, Zadar će biti u znaku večernjeg novogodišnjeg glazbenog spektakla i jutarnjeg dječjeg programa „Zimska bajka“! Od jutarnjih do kasnih večernjih sati, Poluotok će biti jedinstvena i nikad ranije viđena pozornica, a legendarni splitski „TBF“ u petak u 21 sati na Trgu Petra Zoranića, potom sjajni i omiljeni Jacques Houdek u subotu, također na Trgu Petra Zoranića u 21 sati, te nenadmašna zadarska klapa „Intrade“ s Tomislavom Bralićem na nedjeljnom dočeku Nove godine na Narodnom trgu – vrhunski su glazbeni izbor za ulazak u Novu 2018. godinu. Pored novogodišnjeg koncerta klape „Intrade“ od 21 sati, Zadranima će u najluđoj noći još pjevati i šibenski slavuj Marko Škugor o čijem sjajnom glasu na YouTube kanalu ne prestaju teći rijeke hvalospjeva! Zadar će tako u nikad viđenoj glazbenoj formi i konceptom trodnevnog dočeka novogodišnje noći raspjevan uploviti u 2018. godinu. 

„Htjeli smo Zadranima i svim gostima našeg grada pružiti vrhunski ugođaj već dva dana uoči samog dočeka Nove godine, kako bi Poluotok bio pun i kako bi svi zajedno u sjajnom raspoloženju dočekali Novu godinu“, kaže direktor Turističke zajednice Grada Zadra Ante Rados najavljujući još mnoštvo sadržaja na Poluotoku uoči i tijekom novogodišnje noći.

Tako će sva tri posljednja jutra 2017. godine biti rezervirana za zabavu najmlađih i obitelji s predstavama i animacijom po Poluotoku, od gradskog predjela Kampo Kaštelo do Trga Petra Zoranića gdje se nalazi adventska pozornica. Večernji termin u petak, 29. prosinca od 21 sati rezerviran je za splitski „TBF“. U 21 sati na Trgu Petra Zoranića nastupa Jacques, dok nedjelja 31. prosinca nudi bogati i veseli dječji doček Nove godine na otvorenom na Narodnom trgu. Za one malo starije od 11:00 sati koncert je Gradske glazbe Zadar na Trgu Petra Zoranića, a od 21 sati počinje veliki novogodišnji program s koncertima Bralića, klape „Intrade“ i Škugora. Turistička zajednica grada Zadra organizirala je istovremeno koncerte za doček Nove i na Adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića sa zadarskim bandovima Balboa i Kanela, na legendardnoj Kalelargi doći će na svoje oni koji uživaju u jazzu i funku uz grupu Black Coffee, a rockerski sound očekuje nas na Forumu, pa dobre zabave sigurno neće nedostajati gdje god se nalazili na Poluotoku u Zadru kad otkuca ponoć!

Sve informacije o adventskom i novogodišnjem programu u Zadru pratite na www.advent.zadar.travel

Želite prijaviti greške?