Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNANSTVENIK
Povratak na članak

Lauc pozvao DORH da kazneno goni one koji siju strah zbog korone: 'Ovo je trovanje nacije'

"Nadam se da će institucije odraditi svoj dio posla i onemogućiti sustavno trovanje nacije strahom", napisao je Lauc.

Komentari 25

IK
ikbmibm
16:41 15.01.2021.

Šesta lička djeluje u svim medijima

VL
DU
Deleted user
17:17 15.01.2021.

Nemam nista protiv. Trpam u isti kos anarhiste,fejsbuk 'znanstvenike',politicare koji iz ovog ili onog razloga lazu,bolesne umove itd itd Samo istina i iznosenje cinjenica koje su bazirane na stvarnoj situaciji i razvoju dogadjaja akceptiram. Nazalost,ovaj svijet nije crno-bijel. Ovaj svijet je siva kaljuza.

VL
Avatar Barba
Barba
14:22 15.01.2021.

Do sada nisam primjećivao u komentarima one koji šire paniku uvećavajući opasnost od korone. Daleko više ima onih koji govore da korona ne postoji, da je to izmišljotina kojom se želi porobiti čovječanstvo, da je to obična gripa ili daa je umjetno uzgojena i puštena iz laboratorija te da ju financira Gates i slično. Što s takvima?

VL
JO
John80
15:02 15.01.2021.

Evo, kancelarka Merkel i premijer Johnson već na putu da ih sasluša i osudi Lauc. Biden stiže iza inauguracije.

VL
DU
Deleted user
14:47 15.01.2021.

Sve više postajemo radikalni pa ako nije onako kako jedan ili neka grupa misli, odmah bi se kaznena prijava, sud, zatvor i štajaznam. Svi moraju jednako pisati i govoriti jer eto, još se misli ne čitaju pa kao u totalitarnom sistemu bi nam to jedino ostalo. Ja se recimo bojim dobiti koronu, ne znam kako bi djelovala na mene, da li bi mi ostale nekakve posljedice i što sad? Bojim se i cjepiva pa čekam vijesti o onom oralnom. Kud se bojim još mi samo uz to i kaznena prijava fali i to samo radi toga što se bojim? Svaki liječnik bi morao znati osnove kako funkcionira čovjek. Što bi trebala, imati ledeni izraz lica da nitko ne može dokučiti što mislim, da li se bojim ili ne? Kao robot biti, bolje rečeno?

VL
SA
Saskakempa
15:26 15.01.2021.

Kako se ono kaze, ne grizi ruku koja te hrani, jer najodgovorniji leze u vladi i stozeru a tijek novca koje oni daju debelo vodi i do njegove firme. Sta uostalom nije ovaj lik rekao da se povlaci iz medija ili pati od iste bolesti egotripizma kao frend bakic.

VL
PP
penelopea_pqa
14:56 15.01.2021.

Straha ce biti sve vise i vise, i zastrasivanja, i pravoga pravcatoga terorizma, sve dok SS-ovci u Briselu i Berlinu ne potrpaju Europu i svijet u koncologore i ne instaliraju 4.Reich u svjetu. Nitko vise nece izlaziti iz logora, ni u Europi ni u svijetu, od sada do daljenjaga, sve dok nas Amerika i saveznici ne oslobdoe ispod zlocinacke nacisticke cizme sve isto kao u 2.svjetskome ratu. Ako Americki narod uspije osloboditi svoju zemlju i ostali narodi krenu za njima, biti cemo slobodni, u suprotnom ce zlikovci nacisti instalirati globalnu nacisticku diktaturu, sa uvijek NOVIM virusima, i uvijek novim konclogorima, sve dok im svijet ne stane na put, i ne usmrti bolesne zlikovce naciste kao u dva svjetska rata. U Americi vam sada dolazi vojna hunta na vlast, kao i u svakoj diktaturi, sve drzave u Americi , 50 komada njih, su instalirale vojnu huntu na vlast da ih brani od Americkoga naroda, pravu pravcatu diktauru su uveli u zemlji narodu. Ako padne Amerika, pada i citav slobodni svijet, ljudski rod je zavrsio svoju pricu na planeti Zemlji, dolazi smak svijeta, Apokalipsa i kraj ljudskoga roda.

VL
Avatar Zagytesla
Zagytesla
16:40 15.01.2021.

a tko če odgovarati za sve one koji imaju danas nus pojave i dešava im se nešto što u životu nisu imali..tko će za to odgovarati ...tko će odgovarati za neistine koje se šire i laže se ljude na očigled...

VL
HD
hdv
17:21 15.01.2021.

hej hej hej takav 180 st zaokret. Sto ce reci da li znas Lauc da je White Star Alliance pobijedila tvoju svitu i da je samo pitanje vremena kada cete svi zavrsiti kako zasluzujete?

VL
SJ
Sve je uzalud
15:01 15.01.2021.

....medicinska zajednica za kovid...sije nebuloze... ..neistine.... ....špekulacije....laži da uz njih nitko nije siguran....

VL
BO
bosna62ml
15:15 15.01.2021.

mediji mogu srati sto zele narod nemoze reci sto misli,,to vam nece uspjeti sto imate u planu,,nemozete zastrasiti narod,,cekajte jos malo pa vidite rezultat vase nerada,,ja osobno necu slusat savjete ako je taj koji me pokusava savjetovati gluplji od mene nema veze koju diplomu je kupio,,,

VL
MP
marinko.przolica
14:16 15.01.2021.

Kakav bezvezni zahtjev. Skroz sam se uspanićio zbog objave

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:24 15.01.2021.

Za bilo kakve mjere protiv medija i proroka apokalipse sada je prekasno, jer onima nizeg IQ mozgovi su totalno isprani, oni su na smrt isprepadani i u tom strahu ih je sad jos lakse manipulirati i koristiti za ciljeve ovog zlocinackog projekta. Lauc zaboravlja da su svi mainstream mediji u rukama mafije koja vodi ovu prijevaru, i ti mediji samo izvrsavaju naredbe svojih vlasnika... sijanje lazi i straha, otvoreni rat protiv slobodoumnih, cenzura na sve koji ne postuju sluzbeni narativ i imaju razlicito misljenje... Ostavljam mogucnost da Lauc ima dobre namjere, ali izgleda da mu mnoge stvari jos uvijek nisu jasne...

VL
NM
nemirno more
14:35 15.01.2021.

jedini koji straše ljude su ono koji se svakodnevno pojavljuju na TV ekranima,i govore kako ništa nr znaju,ali da se mjere moraju poštivati...

VL
PI
pitmaster05
14:10 15.01.2021.

dorh bi trebao prvo zatvoriti ovog lauca koji vec mjesecima prica svaki dan nesto drugo, a pri tome se zauzima da se stariji i bolesni, koje on naziva kolateralnim zrtvama, jednostavno prepuste sudbini...do sad se pokazalo da bas ni u cemu nije imao pravo...

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
14:01 15.01.2021.

pusti koronu, usmjeri DORH na Baniju i Požegu ,nek se kefa sa kriminalcima , ratnim profiterima obnove Banije , kriminalnim gradonačelnicima , i tak .

VL
Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
14:10 15.01.2021.

Misliš da će sve medije, do jednog uhititi i cijeli stožer?

VL
PI
Pipiripi4
15:36 15.01.2021.

Bravo, bravo, bravo... najbolji članak u kontekstu korone koji sam dosad pročitao u VL.

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
16:45 15.01.2021.

Atko več mjesecima širi strah u državi ..ljudi ili vi naučnici svojim nebuloznim pričama..??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.