Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči izbora

LSV optužuje: T. Nikolić laže, nikad nije diplomirao

\'Serbian Radical Party leader Tomislav Nikolic speaks during an address to the media at the party\'s headquarters in Belgrade May 11, 2008. Serbian President Boris Tadic defeated his main nationalist
Nikola Šolić
25.04.2012.
u 15:43

U svojoj biografiji Tomislav Nikolić navodi da je diplomirao na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, no Jerkov je kontaktirala fakultet koji ju je obavijestio da čelnik SNS-a nije kod njih diplomirao

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov danas je optužila vođu radikala i jednog od najprominentnijih predsjedničkih kandidata Tomislava Nikolića da je lažirao diplomu.

– Obaviještena sam telefonskim putem da Tomislav Nikolić nije diplomirao na fakultetu koji je naveden u biografiji na internetskoj stranici SNS. Nevažno? – napisala je Jerkov na svom profilu na Twitteru nakon čega je o tome osvanuo članak i na službenoj stranici LSV-a.

U svojoj biografiji Tomislav Nikolić navodi da je diplomirao na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, no Jerkov je kontaktirala fakultet koji ju je obavijestio da čelnik Srpske napredne stranke nije kod njih diplomirao. Rečeno je da je Nikolić na fakultetu obranio magisterij, no nisu voljni pružiti na uvid njegov studentski dosje ni dati više detalja.

Jerkov stoga poziva Tomislava Nikolića, čija je biografija inače vrlo detaljna osim u dijelu koji se odnosi na njegovo obrazovanje, da objasni građanima i biračima u Srbiji gdje je diplomirao, s kojom ocjenom i koja mu je bila tema magisterija.

Za sada Nikolić ni itko iz njegove stranke nije odgovorio na ova pitanja, no postavlja se logično pitanje hoće li ove optužbe, plasirane u jeku predizborne kampanje, imati utjecaj na konačni ishod izbora.

Komentara 28

VU
vucko
16:35 25.04.2012.

Toma Nikolic – Izabarali su krivi fakultet za provjeru njegove diplome.On je studirao na Sumarskom fakultetu . Nedavno sam citao na „serbiankafe „ interesantan clanak ! Putovao covijek iz Nisa za Beograd u predgradju Smedereva stane autobus pred jednim hotelomlom i vozac kaze putnicima : ovdje mozete popti kafu u kafani a po zeli i nesto pojesti u prizemlju. Na I.. spratu mozeze kupiti fakultetsku diplomu po volji, placa se u Eurima !

Avatar Becarina
Becarina
16:42 25.04.2012.

U srbiji ,kao i kod nas sve vode tajne sluzbe,koje su tamo nesto oslabljene radi Dindica,zasto je i ubijen.Oni na strani istoj kao i kodnas.Volio bih da pobjedi nikolic da bi se zaustavilo nase koji velicaju bivsu drzavu,jer s njim nebi smjeli toliko otvoreno.

OB
-obrisani-
16:25 25.04.2012.

E čime se vi jadnici bavite prenosite lupetanja jedne minorne hrvatice iz još minornije stranke koja je za nekakvu Vojvođansku republiku a u stvari neće ni ući više nikad u parlament Toma pobeđuje sigurno a time automatski se ukida ii svaka autonomija Vojvodine, ovakve spodobe kao što je ova paćenica više nikada neće ni moći da se bave izmišljotinama i lupetanjem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije