Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U SRBIJI
Povratak na članak

LSV i DS poručili Šešeljovim radikalima da neće dopustiti "ponavljanje Hrtkovaca"

Kritike na račun Šešelja i države uputio je i LSV, koji navodi da će nastaviti s upornim inzistiranjem da se Vojislavu Šešelju oduzme zastupnički mandat jer je osuđen za ratne zločine te da „nemaju namjeru dopustiti da se ponove Hrtkovci“

Komentari 29

IS
istjerivačzloduha
11:15 25.04.2018.

Mentalni komunist,Šešeljara širi mržnju i strah oko sebe i uživa u ludilu kao svaki bjesan pas.

VL
DU
Deleted user
16:54 06.05.2018.

Trbušina mu je puna vode i apscesa što je očiti znak uznapredovalih jetrenih metastaza uslijed kojih jetra gubi funkciju. Vjerojatno su i ostali organi zahvaćeni. Kvaliteta života mu je jedva pidnošljiva. Dani su mu odbrojani i crkavat će u užasnim bolovima i mukama. A zadnje dane pred smrt će biti potpuno sluđen od toksina, žut, povraćat će krv jer će se raspadat iznutra, biti će usran u pelenama i stravično zaudarat. Ali to će biti ništa naspram devetog kruga pakla koji ga čeka u vječnosti.

VL
KA
kamenjar0404
17:00 25.04.2018.

Vicite samo Za Dom Spremni i cede ce pobjeci !!!!

VL
Avatar 15545
15545
11:10 25.04.2018.

al im Seselj trese kavez...

VL
TO
Toni70
11:34 25.04.2018.

Kako se mene ne drži za Hrvata ja nemam problema sa time da zaista ne poznam tko LSV , i DS Što svi Hrvati naravno znaju i dobro poznaju pa je dovoljno to samo tako objavili i Hrvtskim čitateljima narvnovno normalno super poznavaocima Srbije . Jedino sm načuo nešto o Dr . profesoru i odvjetniku, saborskom zastupniku te Vojvodi gospodinu Šešelju . I sad kad vodim naslov . Nedavno ga je isprepadala nek jaka naša curica koja govori 4 jezika i ne boji se Šešelja ( A groblja puna njegovih žrtava ) .. Što je za Šešelja kako ga poznamo interesntno mlada žena i njezin jezik . A ovdje sada ta nama poznata družina je rekla da neće "dopustiti" "ponavljanje Hrtkovaca". Tako da smo sad jako sigurni i pao nam je teški kamen sa srca jer su ga ti LASV-aci i DS-ovanci jako jako isprepadali. A poznato nam je da se on svakoga jako plaši vjeruju neki naivčine naši !!!!

VL
RI
rightside
11:20 25.04.2018.

ajde da vidimo,, hoce li se na sve navedeno i murija umjesat i dozvolit seselju "dostojanstveni govor")))))) da nebi bio ugrozen ko balerina,,od strane "besnih muskarcina")))))

VL
TO
Toni70
11:42 25.04.2018.

Kritike na račun Šešelja, normalno to i vrapčići znaju i na račun neposlušnog Putina a koga da kritikujemo kad su oni samo zločesti . I neposlušni ..Mi svjesni napućeni da dobri moraju stalno moraju ( jer su plačni ) da da ih kritikuju . Samo što ne pomaže puno i ne mijenja njihove stavove ...

VL
AM
AMD------------------------
11:24 25.04.2018.

dosta te propagande-zadnja rupa na sviralu je svakome tko zeli zdravo,napredno drustvo ,sto 500 godina zaostali ulricu.

VL
Avatar UHROAP
UHROAP
11:42 25.04.2018.

a gdje je su vijesti kako trazi oluju 2 .. ali onda pravu i bez ogranicenja! Bog i Hrvati.. smrt scetnicima

VL
OL
Oliva01
14:04 25.04.2018.

U banana državi poput te naše susjedne Srbije moguće je svašta, pa i to da jedan zločinac još uvijek širi mržnju i radi nered. Prosto se postavlja pitanje koliko je takovih divlljaka u našoj blizini. I oni takovi nama spočitavaju nešto i nadaju se biti sa nama u EU?! E, svašta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.