Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovro Kuščević:
Povratak na članak

'Zbog 'lex šerifa' ove godine ćemo prijevremene izbore imati samo jednoj općini'

"Možemo zaključiti da prvi pokazatelji primjene novih rješenja iz tog Zakona svakako predstavljaju poboljšanje u odnosu na ranije važeća rješenja te idu u prilog njegova donošenja", poručio je Kuščević

Komentari 5

SI
siskic
11:46 14.01.2018.

ovaj lik nije svoj.....ali ne možemo od kradoljuba očekivati bolje.

VL
KO
koraknaprijed
11:24 14.01.2018.

Mislili mi i govorili što htjeli ovo je dobar zakon,prije svatko je u vijeće bio gradonačelnik nema veze koliko je ljudi glasalo za njih,sad više toga nema.

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:59 14.01.2018.

Čuj ovoga!! Ma ukidaj i smanjuj općine i županije. Postali ste svrha sami sebi i gurate nas u bankrot.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
11:29 14.01.2018.

Uskoro se približava dan jada će neke općine imati vise zaposlenih u birokraciji nego stanovnika

VL
DU
Deleted user
11:23 14.01.2018.

Dali netko u toj vladi razmislja o ukidanju tih malih opcina i toliko uhljeba na racun poreznih obveznika ,a te i takove opcine nemaju nikakove svrhe niti znacaja osim rak rana cijele drzave ,kakovi izbori i gradonacelnici u opcinama de zivi 2000 stanovnika bez i jedne firme a mortalitet 10x veci od nataliteta ,to je za razmatranje kome se i zasto pogoduje a na stetu sviju u hr,nema tu razvoja niti pameti puno toliko od mene,a vi i dalje mudrujte

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.