Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovro Kuščević

'HSS-ovci na terenu ne dijele mišljenje Glavnog odbora o koaliciji sa SDP-om'

Lovro Kuščević
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
08.07.2016.
u 15:00

Za program kandidata predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića rekao je kako neće biti promjena u odnosu na poveznicu s utemeljiteljem HDZ-a Franjom Tuđmanom i državotvornošću stranke.

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević (HDZ) ocijenio je danas kako članovi HSS-a na terenu ne dijele mišljenje Glavnog odbora HSS-a da ta stranka na predstojeće prijevremene parlamentarne izbore izađe u predizbornoj koaliciji sa SDP-om i njegovim partnerima.

 "To je odluka delegata Glavnog odbora HSS-a, ali članovi na terenu ne dijele takvo mišljenje", izjavio je Kuščević novinarima za posjeta Slavonskom Brodu.

 Za program kandidata predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića rekao je kako neće biti promjena u odnosu na poveznicu s utemeljiteljem HDZ-a Franjom Tuđmanom i državotvornošću stranke.

 "S druge strane, sasvim sigurno bit će mnogo novina jer Plenković ima novu svježinu, nove ideje, europska iskustva što HDZ i Hrvatska treba. Bit će to program koji će HDZ dovesti na vlast", rekao je Kuščević i naglasio kako podupire takav program.

>> 'HSS sa SDP-om zbog matematike i brojeva na izbornim listama, HDZ je sad jedina demokršćanska opcija'

Komentara 3

B2
bokida 2
17:44 08.07.2016.

Šta im vrijedi koalicija kad teren neće to na izborima potvrditi. Dobiti će glasova manje nego HNS pa neka koaliraju.

YN
yes_no
15:59 08.07.2016.

Član druge stranke govori nam što misle članovi hss-a i vi to stavite na portal sa ovakvim naslovom ? Hajde da ste pitali hss-ovca ali ovako nešto...

MA
MatijaGubecGS
15:46 08.07.2016.

Ti si neki znalac i već imaš insajderske informacije? Ko su onda ovi iz Glavnog odbora? Hsu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije