Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaća proizvodnja
Povratak na članak

Lovrinović: Pozivam premijera da spriječi manipulacije pojmom Hrvatski proizvod

Zbog svega on i stranka Promijenimo Hrvatsku daju podršku lokalnoj proizvodnji, preradi i prodaji hrane kroz Centre izvrsnosti proizvodnje hrane i Burze hrane

Komentari 3

NA
navijeke
12:55 19.06.2018.

Tužno. Tko o čemu, Lovrinović opet o temi o kojoj nema i najblažeg pojma, jedino što mu je bitno je pojavljivanje pred novinarima..

VL
DU
Deleted user
12:58 19.06.2018.

Djecu iz Hrvatske ce mo voditi u Svicarsku, da vide kravu, a gospon se cudi da nema domaceg mesa. Na svaku akciju, slijedi reakcija.

VL
AE
Aedes2017
13:38 19.06.2018.

Gosp. Lovrinović jako dobro zna tko je najveći manipulator u hrvatskoj politici I zbilja mi nije jasan ovaj njegov vapaj !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.