Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proračun za 2015.
Povratak na članak

Lovrinčević: To je kvazi-proračun, ide se u nova zaduženja pa u rebalans

Novi korisnici - U proračun su ubačene državne bolnice, novac fakulteta iz dodatnog rada, parkovi, a izašao HZZO

Komentari 3

Avatar franccerac
franccerac
11:38 14.11.2014.

Milanović je najgori premijer u povijesti Hrvatske! S ovim proračunom možemo očekivati nove padove BDP-a u 2015. Znači, imat ćemo 16 kvartala zaredom pad BDP-a. Milanović u svom mandatu neće imati niti jedan kvartal rast BDP. Kako onda osvojiti novi mandat kada partija nema nikakvih rezultata i uništava gospodarski državu? Pa treba zlupotrebljavati represivni aparat i uhićivati sve koji su trn u oku partiji, možda to pomogne, ali sumnjam da su građani Hrvatske tako naivni.

VL
ĆA
ćaćaća
11:27 14.11.2014.

ovi su uračunali u proračun i lovu koju nemaju..tj onu s kojom se planiraju zadužiti..takav proračun ima samo vijetnam..

VL
TH
than
11:33 14.11.2014.

Nista cudno. Imamo predsjednice izbore, a nakon njih i parlamentarne. Cilj je to izgurati, ubaciti sto vise populizma, sto naravno vuce za sobom i nove dugove, stare probleme i probleme nastale za vrijeme koje ce ostaviti nekoj slijedecoj vladi. A onda kada nestane para, odnosno prestanu krediti, sve je moguce, pa i gradjanski rat, nazalost. Za razliku od Grcke ovdje nisu svi jeli iz istog kazana. Neki su se dobro omastili, neki slabo, a neki nisu niti prisli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.