Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve je po zakonu'

Lovrić-Merzel: Sigurna sam da imam podršku premijera i SDP-a

Lovrić-Merzel Milanović
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
03.02.2014.
u 20:25

– Oni koji su gubitnici služe se takvim metodama. Mislim da će ovaj put pravda stići njih, nikome se ovakva politička šteta više neće nanositi – kazala je Lovrić-Merzel.

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić-Merzel u RTL-u Danas kazala je da je sigurna da "za sva što radi" ima podršku "svoje stranke i premijera jer sve radim po zakonu".

Podsjetimo, Lovrić-Merzel je njezina bivša šefica kabineta Jasminka Jovev optužila da joj je davala zadatke krivotvorenja računa za događaje koji nisu postojali. – Ja sam sigurna da za sve što radim imam podršku svoje stranke i premijera jer sve radim po zakonu. Imam povjerenje i stranke i građana i sigurna sam u pozitivan ishod ove situacije – rekla je Lovrić-Merzel i dodala da je sve to što joj se stavlja na teret "neistinito, politički podmetnuto".

"Nisam ničim naštetila ugledu svoje stranke"

Županica ne očekuje da bi se zbog nanošenja štete ugledu SDP-a od nje moglo tražiti da napusti svoju funkciju, kao što je to bio slučaj s pomoćnikom ministra financija Slavka Linića Brankom Šegonom, kojem također institucije nisu još ništa dokazale u vezi sa spornim kreditom HBOR-a.

– Naravno da ne! Klevete ne mogu biti razlogom. Vi morate nešto čvrsto argumentirati. Ja imam sve argumente. Nisam ničim naštetila ugledu svoje stranke – kaže županica i dodaje da ima "devet mandata šeste izborne jedinice i da je u tri mandata dobila povjerenje građana". – A oni koji su gubitnici služe se takvim metodama. Mislim da će ovaj put pravda stići njih, nikome se ovakva politička šteta više neće nanositi – kazala je Lovrić-Merzel.

"Tu nema ničega osim lažnih prijava"

Osvrnula se i na izjave načelnika općine Lipovljani Marija Ribara koji je kazao da nije bilo domjenka za 150 ljudi na Lipovljanskim susretima 2012. godine za koji je plaćeno 14.899,78 kuna. Načelnik je rekao da tako velikog domjenka nije bilo te je rekao da ne zna je li županija imala svoj domjenak. Lovrić tvrdi da načelnik nije izjavio da su lažirana sredstva za taj domjenak. – Načelnik općine me nazvao i rekao da on to nije izjavio i da će to demantirati. Naravno da će se pokazati da sam govorila istinu i da je ovo još jedno političko podmetanje osobe koja je politička aktivistica. Vodila je i bila je šefica kampanje HDZ-a i za to primila 17 tisuća kuna – Lovrić-Merzel ponovila je optužbe protiv Jovev i dodala da za sve što govori ima spremnu dokumentaciju. Tvrdi da će istrage DORH-a i USKOK-a pokazati da tu nema ničega osim lažnih prijava koje joj nanose "golemu političku štetu".

Kazala je da je DORH danas nije zvao i nije kontaktirao s njom i da je ovo već četrdeset i neka prijava koju su protiv nje podnijeli njezini "politički suparnici i gubitnici iz županije".

Moli DORH da se što prije očituje

– Sada na jedan specifičan način ja apeliram i molim da se DORH čim prije očituje, neka ovo nanošenje političke štete meni osobno i svim mojim suradnicima i pokušaj opstrukcije projekata koje radimo prestane. Neka se postavi pitanje zašto je gospodin Stanković u svojoj emisiji namjerno propustio reći da je gospođa Jovev vodila kampanju HDZ-a, da je bila njihova glasnogovornica. Postavlja se pitanje je li to nekakva osveta jer i suprug gospođe Jovev radi na HTV-u – rekla je Lovrić-Merzel.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Evo kako Vlada na Facebooku odgovara na pitanje o Lovrić-Merzel!

>>'Lovrić-Merzel ne može ostati članica SDP-a, ako se optužbe pokažu točnima'

Komentara 50

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:41 03.02.2014.

nemre jedan komunista biti lopov! jel tako drugovi? takooo jeeeee....svi će uglas jednoumni

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
20:50 03.02.2014.

Doktora Babića su uhitile snažne policijske snage specijalne policije pod sumnjom da je oštetio državu za 700 tisuća kuna dok se županica Lovrić šepuri Siskom, a osumnjičena je za zamračenje više od 3 milijuna kuna. Jedino što se slažem sem s županicom Lovrić i to u potpunosti kako kaže da nije naštetila ugledu stranke jer to je doista nemoguće s obzirom na milijarde kuna pokradenih od građana, a vrhunac će uskoro biti Linićeva pljačka stoljeća iz drugog mirovinskog stupa. Pored toga Lovrićka se čini mala beba.

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:33 03.02.2014.

koja ironija...i ja sam siguran da je svi pošteni komunistički lopovi podržavaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije