Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni agent

Lovrenoviću godinu i osam mjeseci zatvora zbog bludničenja

zoran lovrenović
Arhiva
23.03.2010.
u 14:42

Lovrenović je vlasnik zagrebačke modne agencije Show business club i licencije za izbor Queen of the Go Go Dance.

Zoran Lovrenović (46) nepravomoćnom presudom zagrebačkoga Županijskog suda osuđen je danas na godinu i osam mjeseci zatvora zbog bludnih radnji na štetu triju maloljetnica u dobi od 14, 16 i 17 godina. Produžen mu je pritvor.

>>Malodobnicama nudio posao pa ih silovao i pipkao?

Vlasnika zagrebačke modne agencije Show business club i licencije za izbor Queen of the Go Go Dance djevojke su prijavile u kolovozu prošle godine. Neugodno su se iznenadile kada ih je Lovrenović počeo "pipkati" tražeći od njih da se skinu. Uspio je bludničiti nad dvije djevojke, no treća ga je uspjela udariti pa su pobjegle i prijavile napad policiji.

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:15 23.03.2010.

Licencu i agenciju zauvijek AUT!!!!

Avatar banana država
banana država
10:57 24.03.2010.

a vid staroga konja?al bi mu ja presudio:..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije