Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji zločina

Lovre je satima masakrirao majku i baku, a onda ih brutalno ubio

lovre mesnić
Dino Stanin/PIXSELL
06.04.2013.
u 16:40

Majci je odrubio glavu, a baku je cijelu izrezao i iako su već bile mrtve još se satima iživljavao nad njihovim tijelima

Lovre Mesnić (20) brutalno je ubio svoju majku Renu (55) i 78-godišnju baku Jolandu-Nitu, a prije nego što im je oduzeo život satima ih je zlostavljao i tukao noževima, sjekirama, pilom i brusilicom, pišu 24 sata.

Majci je odrubio glavu, a baku je cijelu izrezao i iako su već bile mrtve još se satima iživljavao nad njihovim tijelima.

Kada je završio sa stravičnim masakrom, uzeo je sprej i preko cijelog zida napisao \"Pakao\". Osim toga, nakon ubojstva dekorirao je kuću plakatima od kolaža, grafikama, mozaicima i crtežima te kuhinjskim priborom i još nekim predmetima koje je porazmještao u kući i izvan nje.

Nakon toga uzeo je susjedov automobil, bacio krvavu odjeću, otišao kod prijatelja gdje se otuširao i obukao njegovu čistu odjeću. Zatim je s drugim prijateljem popio kavu u kafiću na zadarskoj rivi te mu ispričao što je učinio.

Dan prije stravičnog zločina u kuću obitelji Mesnić došla je policija, no nisu morali intervenirati jer se 20-godišnjak smirio. No, idući dan brutalno je ubio svoju majku i baku.

Sve detalje krvavog zločina možete pročitati ovdje.

>> Masakrirao majku i baku pa otišao s prijateljem na piće

>> Bivša ubojičina učiteljica: Bio je povučen i nadaren učenik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije