Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sebastian Kurz:
Povratak na članak

'Lovit ćemo osobe koje stoje iza ovog, ovo je islamski ekstremizam, a ne vjera'

Mi ćemo zajedno s našim partnerima odlučno voditi ovu borbu između civilizacije i barbarstva, istaknuo je Kurz

Komentari 9

BE
Beskucnik
13:03 03.11.2020.

Onda u Pakistanu zivi par stotinjaka milijuna ekstremista , u Iranu preko 50 , u S. Arabiji par desetaka ....sve u svemu bar polovica od oko 2 milijarde muslimana , razmislja na vrlo ekstreman nacin , a da mogu islamsku drzavu kao u Siriji , napravili bi bilo gdje

VL
MI
Mislav
13:02 03.11.2020.

Logika prosjećnog eu liberala (barabra i mulca): "Mi smo protiv Orbana jer je on ekstremist i zato podržavamo ulazak izbjeglica jer, oni su ekstremisti.. mislim, nisu ko Orban, on nikog nije ublil, ali jesmo protiv njega..."

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:56 03.11.2020.

Prica pricu to sve treba protjerat sve jebto isto..Kao osuduju a ovamo se vesele.Bosnjaci se pritajili jedni od najgori. I ove nase sto se udaju i dovode ih doli ili europi evropske babe kazu dasu sladki.Sve skupa u Arabiju protrat..Jadnicii nasi dok rade po baustelan zenebsa turcin u krevetu..Svaki treci brak propao..

VL
MK
mksdk
13:03 03.11.2020.

Neovisno o napadima, razdvajanje ovog čina od samog islama, predstavlja uvredu svim muslimanima. Naime, ako je njihov lažni prorok radio isto što rade i ovi, te ako je sam Muhamed dao i zapovjedio obrazac ponašanja muslimana, tko to ima pravo reći da ovi događaji ne predstavljaju sam islam? Ovakva vrsta političke korektnosti (naravno, selektivne) je ono što vodi Europu u propast. Stoga, ne, ovo nije čin islamskog ekstremizma, nego čin vjerne primjene islamske vjere. Stoga, rješenje problema se ne nalazi u podilaženju muslimanima, nego u tome da im se otvoreno kaže da im je vjera lažna (i da je Muhamed lažan prorok), da su njene odredbe zle, te da kao takva ne može imati nikakva prava u društvu. Ali, lo and behold, da bi to političari (i ne samo oni) izrekli, prvo bi se sami morali posuti pepelom za usvajanje vlastite krive vjere i za promicanje masonske ideologije.

VL
CR
CROLINDA
12:32 03.11.2020.

Europa je već okupirana iznutra

VL
NA
navijeke
15:33 03.11.2020.

Da sam terorist bio bih vrlo zabrinut za svoje zdravlje - draga stara bakica Austrija se probudila vrlo ljuta i odlučna napraviti reda.

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
14:26 03.11.2020.

Ma dajte, mir u EU vlada, osuđeni ekstremisti se primjereno ponašaju pa ih se pusti da se i dalje prema civilima primjereno ponašaju, da malo koga skrate za glavu,zapale pokoju katedralu. To nisu muslimani ekstremisti, već se samo nazivaju ekstremistimaa da ih se slučajno ne bi uvrijedilo. Zato su katolici Kurc vama sve najgore kao i našem dragom Papa Franji. Nisu ljudi krivi što im je uz EU podršku ateiste i našega Pape namjera u potpunosti EU pretvoriti u MU.

VL
BL
bluescreen
14:55 03.11.2020.

Vi ste u ratu samo to ne shvaćate.

VL
DH
dalibor.hren
18:10 03.11.2020.

Kurz će loviti ekstremiste, a uhvatit će kurza!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.