Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHTJEV MINISTRICE
Povratak na članak

Lovca koji je ubio lava Cecila iz SAD-a izručite Zimbabveu

Cecil je ranjen strijelom, a nakon 40 sati dokrajčen puškom te obezglavljen.

Komentari 12

SA
sasavt
08:13 01.08.2015.

baš će ameri izručit amerikanca doktora nekakvom zambabvu svašta i ti ludi afrikanci !

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
07:27 02.08.2015.

Sve te lovce treba zabraniti, i naše naravno. Pod krinkom brige za životinje, svakodnevno se zabavljaju ubijanjem životinja. Zimi ih hrane da bi ih ljeti ubijali....Sigurno bi eko sustav propao bez njih....

VL
DH
dalibor.hren
19:47 01.08.2015.

Amerikanci ne izručuju svoje ratne zločince. Lovca (krivolovca) neće izručiti sigurno!

VL
Avatar mason
mason
07:51 01.08.2015.

Lovac ubio lava (zao mi je) i sada ga zbog toga treba isporuciti u Zimbabwe da ga divljaci pojedu.Treba ga kazniti ali ga ne treba predati Africkim ljudozderima.Jedite se vi izmedu sebe pracovjeci,on je Amerikanac nije pracovjek .Africi treba uskratiti pomoc u hrani i ljekovima,razmnozavaju se prebrzo,a planeta je prenaseljena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.