Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RT demantira

Priča o muškarcu u medvjeđem brlogu ipak je izmišljena?

medvjed
Foto: Getty Images
27.06.2019.
u 14:37

U šokantnom videu koji su objavili ruski mediji vidi se pothranjen muškarac kojemu je cijelo tijelo prekriveno sasušenom krvlju i blatom, a koža mu je mrtvačke bijele boje

Priča o muškarcu koji je pronađen u medvjeđem brlogu na području ruske regije Tuva u blizini granice s Mongolijom, navodno je izmišljena. Tvrdi tako RT navodeći kako je video muškarca počeo kružiti aplikacijama za razmjenjivanje poruka te da se prvotno pričalo da je zakopan živ te pronađen nakon poplava u ruralnom dijelu Sočija.

No, muškarac Alexander je prognan iz Sočija do daleke Tule u blizini mongolske granice, piše RT.

Prema priči koju je objavio portal Eurasia Daily, a prenjeli su je svi svjetski mediji, muškarca su nanjušili lovački psi koji su alarmirali svoje vlasnike, a oni su potom pozvali spasilačke službe.

U šokantnom videu koji su objavili ruski mediji vidi se pothranjen muškarac kojemu je cijelo tijelo prekriveno sasušenom krvlju i blatom, a koža mu je mrtvačke bijele boje.

Muškarac koji se identificirao jedino kao Alexander liječnicima je rekao da ga je medvjed napao prije mjesec dana. Slomio mu je kralježnicu i odnio ga u svoj brlog te njegovo tijelo ostavio za kasnije. Ne sjeća se svoga prezimena ni odakle je.

Alexander se nije mogao kretati pa je pio vlastiti urin kako bi preživio, no liječnici priznaju kako ni sami ne znaju kako je ostao na životu.

Ova priča mnoge je podsjetila na film Povratnik u kojem se Leonardo Di Caprio borio s medvjedom te na kraju preživio, a koji je snimljen prema istinitom događaju.

No, ako je vjerovati RT-u, Povratnik očito neće dobiti svoj nastavak.

Ključne riječi

Komentara 17

LI
liliZG
10:20 27.06.2019.

nikad ne podcjenjujte ljudsku volju za životom.

Avatar lvan12
lvan12
11:18 27.06.2019.

VL, baš ste fino nasjeli na FAKE NEWS. Priča ne postoji, kao niti Alexander a slike i video su digitalna produkcija...

BE
bespilotni
11:59 27.06.2019.

Živi dokaz što ti se može dogodit ako se ne učlaniš u stranku i ne odeš audijem u šumu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije