Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijedio kolegu u lovu

Lovac se poskliznuo i pao, a puška opalila

puška
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
01.12.2014.
u 13:02

Lovac se na neravnom terenu poskliznuo i pao pri čemu je iz lovačke puške ispaljen hitac koji je ranio njegova kolegu

Policija utvrđuje okolnosti stradavanja 60 godišnjeg lovca za nedjeljnog lova u šumi na području Novigrada u Istri. Prema dosad utvrđenom  jučer oko 11.15 sati ovog je lovca ustrijelio drugi lovac, 52 godišnjak, nesretnim slučajem.

Lovac se na neravnom terenu  poskliznuo i pao pri čemu je iz lovačke puške ispaljen hitac koji je ranio njegova kolegu. Ozlijeđenom lovcu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobio lakše ozlijede. Policija će po okončanju istraživanja o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Bogati lovac platio 191 tisuću kuna za jelena kapitalca

Ključne riječi

Komentara 2

CH
chemica
13:37 01.12.2014.

Jedan je jučer stradao od metka u seoskoj birtiji, a drugi danas u lovu. Sutra će opet nekome birtija presuditi ili će ga pak "prijatel" zamijeniti za muflona ili prepelicu. Što bi se umiralo od starosti u vlastitom krevetu kada može i ovako. Stvar intelekta.

DO
Dormen
23:52 30.12.2014.

U pokušaju da ubije plijen,predator nastrijelio drugog predatora,pa to prikazali kao nesretan slučaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije