Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi dokaz

Lovac na blago kreće u potragu za Bin Ladenovim tijelom

osama (1)
AFP/PIXSELL
13.06.2011.
u 11:20

Ekscentrični ronilac i lovac na nagrade Bill Warren odlučio se na ovaj potez jer Barack Obama i dalje odbija objaviti fotografije ubijenog Bin Ladena i rezultate analize DNK.

Američki narod traži dokaze o tome da je Bin Laden zaista mrtav, ali predsjednik Barack Obama i dalje odbija objaviti fotografije njegova tijela i rezultate analize DNK. Zbog toga je kalifornijski profesionalni ronilac i lovac na blago Bill Warren (59) odlučio sam krenuti u potragu za tijelom bivšeg čelnika Al-Qa'ide na dnu mora. 

Samo nekoliko sati nakon što su pripadnici elitnih jedinica američke mornarice ubili najopasnijeg terorista na svijetu u njegovu skrovištu, njegovo tijelo bačeno je u Arapsko more s američkog nosača zrakoplova.

Bill Warren tvrdi da ima najsuvremeniju tehničku opremu i nekoliko čamaca vrijednih tisuće dolara.

– Ne vjerujem ni vladi niti Baracku Obami – izjavio je Warren. Istraživanja javnog mnijenja pokazala su da više od trećine američkih građana želi više informacija i prije svega dokaze da je Osama bin Laden zaista mrtav.

Ključne riječi

Komentara 16

NP
Npr19
11:30 13.06.2011.

\"Bill Warren tvrdi da ima najsuvremeniju tehničku opremu i nekoliko čamaca vrijednih tisuće dolara.\". Najsuvremenija tehnička oprema=sonar koji locira poluraspadnute lešove na 3,862,000 km2 i dubini od 4,652 m. Bravo, Večernji, vijest za naslovnicu!

Avatar Nikad robom
Nikad robom
11:44 13.06.2011.

lik možda stvarno ima neku opremu, ali mozga sigurno nema - inače bi se sjetio da u moru žive ribice i peseki... i da je tijelo već davno konzumirano...

OB
-obrisani-
11:26 13.06.2011.

Pre ce naci Zilvernovu podmornicu nego njegovo telo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije