Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna igra

Loše skriveno oružje: Dječak se ranio u glavu, a djevojčica u nogu

pištolj
Goran Kovačić/PIXSELL
12.12.2012.
u 22:49

Dvoje djece se u igri ranilo pištoljima u dva odvojena slučaja u SAD-u. Dječak (4) iz Houstona se ranio u glavu, dok se djevojčica (5) ranila u nogu.

Dvoje djece se u igri ranilo pištoljima u dva odvojena slučaja u SAD-u. Dječak (4) iz Houstona se ranio u glavu te je kritičnom stanju, dok se djevojčica (5) ranila u nogu dok su se igrali u noći sa utorka na srijedu, piše ABCNews.

Neimenovani dječak se popeo na ormar te je pronašao skriveni pištolj koji je slučajno opalio kada ga je četverogodišnjak okrenuo prema svojoj glavi. Roditelji su u drugoj sobi čuli pucanj te su pronašli dječaka kako leži na krevetu. U kritičnom stanju je prebačen u bolnicu.

Petogodišnjakinja se oporavlja u Philadelphiji nakon što se očevim pištoljem ranila u nogu. Ranila se sa pištoljem njezina oca koji radi kao zaštitar, a očito nije dovoljno dobro sakrio oružje. Policija u oba slučaja nije podizala nikakve optužbe protiv roditelja.

>>Prijeteći pištoljem, Amerikanac pokušao preko reda kupiti gorivo

Ključne riječi

Komentara 2

MY
mycropht
23:36 12.12.2012.

Zna se čije pravosuđe je uzeto za uzor u Hrvatskoj. Ovo su još bezazleniji slučajevi. :(

Avatar El Indio
El Indio
07:09 13.12.2012.

12.12.2012. u 23:36h mycropht je napisao/la: Zna se čije pravosuđe je uzeto za uzor u Hrvatskoj. Ovo su još bezazleniji slučajevi. :( ----------------------------------------------------------------- Hrvatski zastitari ne nose kuci oruzje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije