Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNA DRUŠTVENA MREŽA
Povratak na članak

Loša vijest za američke TikTokere: Od nedjelje zabranjeno korištenje te aplikacije

Ljudi koji već imaju instaliranu aplikaciju i dalje će je moći koristiti kao i obično, ali neće moći preuzeti nova ažuriranja, što bi ubrzo moglo dovesti do nefunkcionalnosti aplikacije

Komentari 8

SI
sisavac
14:37 18.09.2020.

nekada davno mogli ste preko internet explorera otvoriti svaku stranicu, logirati se, objavljivati što ste htjeli, a danas se sve prebacuje na aplikacije. sad vam je jasno i zašto. radi kontrole, zabrane. ova amerika jako fina zemlja, otvorena, voli slobodu, tržišno nadmetanje, a kad ono, u stvari je srednjevjekovni feud, koji prijeti, bije, napada i razbija, kad nije po njegovome. ovaj rat neće dobiti, ovo je sad ipak nešto s čime se amer ne može više nositi, i polako on predaje krunu novim, tj. starim gazdama, a kako su ameri sa 1. i 2. svj. ratom došli na poziciju glavnog policajca, a neki novi svjetski rat nije ni blizu, stiže im skidanje...

VL
FA
fajlpz
15:00 18.09.2020.

Uzor demokracije ta Amerika.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:32 18.09.2020.

Pad komunizma je donio neke slobode u bivse komunisticke zemlje ali istovremeno se dogodio i jedan paradoks... Sve opresivne metode iz komunizma takozvane zapadne demokracije su ne samo entuzijasticno implementirale, nego su ih podigle i na mnogo visu i sofisticiraniju razinu. Mnogi to ne vide jer su im mozgovi isprani upravo od strane "slobodnih medija", ali nema neke bitne razlike izmedju "demokracije" u Bjelorusiji i USA, ili u EU... Ako se narod uskoro ne probudi i uzme stvari u svoje ruke, tog neofasizma ce se biti vrlo tesko osloboditi...

VL
SM
siki_miki
15:20 18.09.2020.

Downloadat i sideloadat ce se direktno s tik tok ili wechat stranice a trump se moze samo jesti od muke. Osim ajfonasa, ali sto kad koriste poluproizvod na kojem ne mogu instalirati nista neovisno o apple-u.

VL
PO
.penelopea.oo2
15:31 18.09.2020.

Svaka cast americkom Predsjedniku sto cuva svoju zemlju od okupatora nacista iz Brisela i Berlina, kojima je zabranio upad u Bijelu kucu, i od nezahvalne Kinestvine, sto im nije bilo dosta sto im je Amerika digla zemlju iz pepela i najela narod, nego su dosli po JOS. Da usmrte i ovo malo domace proizvodje na Zapadu, i domacih kompanija, sa svojom ''bizuterija'' konkurencijom, i svojim robljem, dumpingom, i jeftinom radnom snagom, bez ikakvih ljudskih i radnickih prava, I da otmu radna mjesta gradjanima na Zapadu u svojim zemljama. Ovo je teski Srednji vijek , povratak u mracna vremena robovlasnickoga drusta, i ne treba se cuditi da je svijet zavrsio u logorima sa ovima. Pa i ove karantene, i sve ovo sto gledamo po svijetu, to su sve Srednjevijekovne metode iz robovlasnickoga drustva, Prestrava na sta nam svijet slici sa ovima, daleko bilo!!!

VL
HA
Hanok
15:27 18.09.2020.

Bravo za Trump i SAD. Kinezi stvorili Covid, sad su jedina država sa BDP u plusu. Ameri srozili špijune iz Huaweia, sada će zdrobiti tiktok, tako treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.