Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrošnja u turizmu

Lorencin pohvalio čazmansku obitelj Salaj za projekt Božićna bajka

salaj, božićna bajka
Damir Špehar/PIXSELL
11.12.2015.
u 00:15

Ministar turizma Darko Lorencin Božićnu bajku Salajevih iz Čazme ističe kao primjer u kojem su svi u nizu, počevši od kreativne i vrijedne čazmanske obitelji, sjajno odradili svoj posao

Suština napora u turizmu jest navesti goste da troše više. U 2016. počinje i primjena akcijskog plana o povećanju turističke potrošnje, a cilj je rast svake godine po 15 posto, kazao je na 3. Nacionalnom forumu destinacijskih menadžment kompanija Ratomir Ivičić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice. Destinacijske menadžment kompanije, odnosno agencije, trebale bi osmisliti razloge da naši gosti češće i dublje posežu u svoje džepove. HTZ dosad je za razvoj novih turističkih proizvoda na terenu, potpomogao sa 1,6 milijuna kuna.

Ove su se potpore najdragocjenijima pokazale u inovativnim programima, napominje Tea Golja s pulskog Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković". Ministar turizma Darko Lorencin Božićnu bajku Salajevih iz Čazme ističe kao primjer u kojem su svi u nizu, počevši od kreativne i vrijedne čazmanske obitelji, sjajno odradili svoj posao. 

>> Božićna bajka obitelji Salaj u Čazmi još raskošnija, osvjetljena s dva milijuna lampica

Komentara 2

LO
lojtra1
09:24 11.12.2015.

Ma u tijeku ovog predizbornog natezanja pohvalio bi Lorencin i sam Čazmatrans!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije