Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi natječaj

Lorencin: Izbor novog direktora HTZ-a bit će gotov sredinom srpnja

Darko Lorencin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.06.2014.
u 11:47

Nakon što na prethodnom natječaju nitko nije izabran, danas je HTZ objavila novi natječaj za direktora Glavnog ureda HTZ-a, a prijave se mogu podnijeti najkasnije do 4. srpnja

Ministar turizma Darko Lorencin danas je gostujući na Hrvatskom radiju kazao da će proces izbora novog predsjednika Hrvatske turističke zajednice završiti do kraja srpnja, piše HRT.

Nakon što na prethodnom natječaju nitko nije izabran, danas je HTZ objavila novi natječaj za direktora Glavnog ureda HTZ-a, a prijave se mogu podnijeti najkasnije do 4. srpnja.

Od onih koji se prijave u natječaju traži se da imaju završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij (magistar/magistra) ili specijalistički diplomski stručni studij (stručni specijalist/specijalistica), najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, moraju izraditi prijedlog programa rada turističke zajednice za jednogodišnje razdoblje, imati najmanje jednu preporuku prijašnjih poslodavaca, moraju aktivno znati jedan svjetski jezik.

Uz to kandidat mora imati položen stručni ispit za rad u turističkom uredu, znati raditi na računalu te ne smije imati pravomoćnu sudsku presudu ili da mu po prekršaju nije izrečena mjera sigurnosti ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja turizma. Prvi natječaj za izbor ravnatelja Turističke zajednice je propao jer Turističko vijeće među šest kandidata nije pronašlo odgovarajućeg. Cijeli natječaj možete pogledati OVDJE

>>I. Šoljan: Ne bih se ljutila da je pobijedio Vrkić, ali ovo je neozbiljno

>>U finišu utrke za šefa HTZ-a Ivana Šoljan i menadžer Hrvatske lutrije Ivica Vrkić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije